ZTC

Kako se primiče zima tako polako police ormara punimo s tamnijim, zagasitijim bojama, sve češće nosimo crnu i sivu, a boje kao da zaobilazimo u širokom luku. Pa ipak, postoji jedna nijansa za kojom rado posežemo baš u svako godišnje doba – neodoljiva crvena.

Dok je jedni sumnjičavo gledaju drugi hrabro biraju čitave odjevne kombinacije upravo u crvenoj, dobar početak je odabir modnih dodataka u crvenoj ili barem pronalazak nijanse koja vam odgovara. Naravno kada prvo pomislimo na crvenu pred očima nam zapleše boja vatre, strastvena i istovremeno romantična  u trenu će transformirati svaku odjevnu kombinaciju. Ako je kaput ili haljina u ovoj boji za vas ipak previše, ogrlica poput ove s potpisom Zlatne kiše savršeno će nadopuniti dnevne i večernje kombinacije.

Za ljubitelje nešto tamnijih nijansi, predivna torba u boji crvenog vina izgledat će istovremeno elegantno i chic. Dovoljno je prostrana da je ponesete na posao, a odlično će vam pristajati i u jednostavnoj šetnji ili kavi s prijateljicama nakon radnog dana. Domaći brend Danidi definitivno prati trendove!

DANIDI

Kažu da je potrebno imati onu jednu savršenu “malu crnu haljinu”, no jedan pogled no ovu kreaciju dovoljan je da crnu poželimo zamijeniti crvenom. Za one prilike kada želite posebno zablistati savršeno će vam pristajati haljine poput ovih. Isprobajte više modela kako biste izabrali onaj koji najviše laska baš vašem tijelu. Od lepršavih haljina stvorenih za ples, do elegantnih, profinjenih krojeva s dodatkom čipke – samo je nebo granica kada su u pitanju naši domaći kreativci.

SHOWROOM ANTONELA

SALLY ATELIER

Teško je izabrati onu najljepšu, svaka od ovih haljina predivna je na svoj način. Svakako se pripremiti na niz komplimenata koji će stizati sa svake strane, u haljini poput ove teško je ostati nezapažen.

DIANA VILJEVAC

Za dnevne prilike odličan je odabir tunika s detaljima u crvenoj boji. Vrlo moderan dizajn s prepoznatljivim logom te romantičnim dodatkom volana u trenu će vam razvedriti svaki dan.

Crvena je bezvremenski klasik koji ćemo uvijek rado birati za dnevne i večernje prigode. Koji su vaši favoriti u ovoj kraljici boja?

BOUDOIR

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Facebook stranice navedenih brendova

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE