skip to Main Content
MENU
Ove jeseni najpoželjniji modni dodatak postala je beretka!
ZARA

Ove jeseni najpoželjniji modni dodatak postala je beretka!

Dovoljno je na početku sezone prošetati poznatim highstreet trgovinama da biste u trenu opazili koji će trendovi u obliku boja, uzoraka ili modnih dodataka prevladati te sezone. Često su to upravo oni na koje sami možda i ne biste pomislili, čiji “povratak u velikom stilu” ne biste očekivali, možda čak niti priželjkivali. Poput kariranog uzorka, dolčevite ili mrežastih najlonki, a danas i šarmantnog dodatka koji treba svakoj modernoj gradskoj curi  – beretka. 

Beretka svake jeseni tu i tamo proviri na policama trgovina te zaviri u naše ormare, no ove jeseni teško ju je izbjeći čak i da to želite. Po našem mišljenju, ovaj vrlo chic modni dodatak svakoj će odjevnoj kombinaciji pridodati onu dozu ležerne elegancije i ljupkosti koju ponekad priželjkujemo.

Beretke ove godine dodatno krasi još jedan trend – perlice u boji bisera. Nešto romantičnije duše uživat će u ovom izboru, dok će ljubitelji klasike izabrati vrlo jednostavnu jednobojnu beretku. Srećom, izbora je i više nego dovoljno! Zara i Mango vrlo su dobro prepoznali ovaj trend te predstavili beretke u crnoj boji s dodatkom bisera, dok nam je Bershka odlučila ponuditi istu opciju u divnoj puder ružičastoj.

ZARA

MANGO

BERSHKA

Tamni tonovi poput duboke plave, boje vina ili petrolej zelene rezervirane su za šešire i pletene kape, beretke nosimo u pastelnim tonovima kao što je ružičasta. Moram priznati da je teško izabrati favorita u ovakvoj ponudi, ali beretke od umjetnog krzna ili jednostavne ružičaste sa simpatičnim krznenim dodatkom definitivno vode.

BERSHKA

STRADIVARIUS

BERSHKA

Za kraj, apsolutni klasik, prekrasna u svojoj jednostavnosti – crvena beretka za trenutno postizanje “Kako biti Parižanka” izgleda. Predmeti poput ovog definitivno čine razliku i podižu odjevnu kombinaciju na novu razinu. Prugasta majica, jednostavan kaput, gležnjače i crvena beretka – što više poželjeti?

ZARA

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: Web stranice navedenih brendova

Facebook KOMENTARI

Back To Top