skip to Main Content
MENU
OVE JESENI GRIJU NAS WOOL ESSENTIALS LUKSUZNE DEKE I ŠALOVI

OVE JESENI GRIJU NAS WOOL ESSENTIALS LUKSUZNE DEKE I ŠALOVI

Kada jesen preuzme glavnu riječ, a sunce zamjene ledene kiše, nema ljepšeg osjećaja od topline i udobnosti vlastitog doma uz šalicu čaja, dobru knjigu i omiljenu dekicu. Zamišljajući upravo ovaj prizor pred očima su nam se odmah pojavile unikatne, koje doista jesu esencijalne u hladnim danima. Iza njih se krije Nena Mitrašinović, zaljubljenica u knjige, životinje, prirodu i društvo te naravno uređenje interijera i ručni rad. Uživali smo u razgovoru…

S: Tko se krije iza brenda Wool essentials? otkrijte nam nešto o sebi 🙂

Moje ime je Nena Mitrašinović, imam 33 godine i cijeli život živim u Zagrebu. Po zanimanju sam specijalist javne uprave , koji ipak voli kreativnije stvari. Strastveni sam ljubitelj knjiga, životinja, prirode i društva.

S: Kako se započela vaša kreativna priča? Kada ste započeli sa izradom ovih prekrasnih luksuznih deka?

Ideja , kao i sve dobre ideje se rodila iz hobija. Uz vunu i kukicu prelazim u polumeditativno stanje, iz čega proizlaze svakakvi proizvodi . Reakcije okoline, prvenstveno sestre i prijateljica koje su odmah poludile za pletivom i pokupile cijeli moj asortiman mi je dala ideju da krenem u nešto ozbiljnije.

S: Kakve materijale koristite, kakav je ukratko proces izrade?

Svi proizvodi su ručni rad, od čiste merino vune. Moram naglasiti da u procesu strizanja ovce znaju jako patiti i biti ozljeđivane, pa kao vegetraijanac i ljubitelj životinja pazim da su mi dobavljači cruelty free. Nakon narudžbe klijenta, ja naručujem vunu iz inozemstva. Svakoj dostavi vune se veselim kao da meni osobno stiže. Tada se bacam na posao, koji je sam po sebi  ritual, želim da klijenti dobiju i malo dobre vibre uz proizvod.

S: Što sve imate u ponudi? Primjetili smo deke, šalove…

Proizvodi su za sada deke, šalovi i jastuci, ali imam stvarno jako puno ideja, čak i jedan novi proizvod planiram uvesti, krenula sam u suradnju sa drugim kreativcima. Biti će još puno finih stvari. Uživam u procesu izrade pa uz svaki šal i deku se rodi i neka nova ideja.

S: Kakva su vaša predviđanja za nadolazeću zimu? Što će se nositi, kojom bojom šala nam preporučujete da se zaogrnemo? 🙂
Po meni će zima biti u skandinavskoj noti, čiste linje, pastelne boje, minimalizam.
S: Gdje su sve dostupni vaši proizvodite, radite li i po narudžbi?

Proizvod se može nabaviti on line po narudžbi. U potpunosti se prilagođavam zahtjevima klijenta kako dimenzijom tako i bojom .

S: Vaši proizvodi doista jesu luksuzni, izvrsne kvalitete izrade popraćeni divnim vizualima i fotografijama.. što biste vi rekli koja je tajna za uspjeh?

Moja osobna tajna za uspjeh je uistinu voljeti to što radiš, jer tada svaki tvoj proizvod, materijlani ili nematerijalni jednostvano zrači i okolina to prepoznaje.

S: Te za kraj, imate li neki poseban citat, izreku, misao koja vas inspirira i motivira na vašem putu? 🙂

Moja vječna inspiracija je moj dom . Kućni sam tip i najviše me inspirira moj dom i interijer općenito, naročito skandinavski tip uređenja. Inspirira me priroda , životinje, jednostavnost..

A moj favorit među inspirativnim citatima : ” Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.”wool1

Facebook KOMENTARI

Back To Top