Na Trsatskoj gradini danas je održana konferencija za medije na kojoj je najavljen atraktivan program 13. Ljeta na Gradini koji započinje 07. srpnja i traje sve do 02. rujna.

Na konferenciji su sudjelovali Vedran Babić – organizator Ljeta na Gradini, Vojko Obersnel – gradonačelnik Grada Rijeke i Petar Škarpa – direktor TZ grada Rijeke.

Vojko Obersnel, Vedran Babić, Petar Škarpa

Ljeto na Gradini je tradicionalna manifestacija koja svake godine tijekom ljetnih mjeseci na jedinstvenom prostoru Trsatske gradine ugošćuje kulturne, umjetničke i zabavne sadržaje. Ljeto na Gradini je do sada održano 12 puta, a realizirano je ukupno 360 programa koje je posjetilo više od 130.000 posjetitelja.

Ove godine, u sklopu manifestacije održat će se ukupno 18 programa na kojima će se publici predstaviti čak 253 sudionika iz čak 7 različitih zemalja. Povrh 6 konceptualnih manifestacija koje čine platformu programskog sadržaja Ljeta na Gradini, održat će se 7 koncertnih nastupa, 3 dramske predstave i 2 umjetničko – obrazovna programa.

Otvaranje Ljeta na Gradini održat će se 7. srpnja uz plamenove 4000 svijeća, a program će trajati do 02. rujna 2018. godine i bit će zaključen manifestacijom „Baltazar na Gradini“.

Ulaznice za programe na kojima se naplaćuje ulaz moguće je kupiti u pretprodaji od 29.05. u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i putem sustava mojekarte.hr.

Pripremila: Stilueta

Foto: PR

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE