ZTC

Na lokaciji prvog ELFS dućana u Amruševoj 4, Zagreb otvoren je kafić ELFS & Bubbles. Nakon nedavno otvorenog novog glavnog ELFS dućana s prepoznatljivom modnom ponudom, ELFS home trgovine sa svim detaljima koji vam trebaju za dom, tako je na jednom potezu zaokružen cijeli sadržaj. ELFS and bubbles predstavlja sinergiju modnog branda i ugostiteljskog biznisa u kojem po prvi put jedan modni brand na hrvatskom tržištu ustupa brand ugostiteljskoj branši te tom prilikom ne ulazi u vlasničku strukturu  što predstavlja značajan iskorak u suvremenom brandingu.

Uređenje interijera je izvedeno prema idejama modnog dvojca; osim impozantnog šanka kojeg krase zanimljivi lusteri, odmah ćete zamijetiti plave baršunaste stolce posložene uz šank, ali i uz prozore, a stepenicama je od ostatka kafića odvojen VIP dio s foteljama u kojem možete proslaviti neku specijalnu prigodu. Mramorni i zlatni detalji zastupljeni su u cijelom interijeru, u suprotnosti s industrijskim sivim zidovima i otkrivenim instalacijama. Dodatna fokusna točka u kafiću je zid na kojem se projiciraju revije brenda.

Prostorom dominira dugački šank koji se proteže gotovo cijelom prostorijom i zamišljen je kao mjesto za prvu jutarnju kavu, no isto tako za piće poslije posla.  Naime, od ponedjeljka do četvrtka je ELFS & Bubbles otvoren do ponoći, a petkom i subotom do dva sata iza ponoći.

ELFS&Bubbles u Zagreb donosi najkreativniji ali i najveći izbor pića i koktela pripremljenih na bazi šampanjaca te prosecca.

Mjehurići koji su zaludili svijet oduševit će i zagrebačke obožavatelje. Koktel French 75 radi se na bazi gina te prosecca. Pored klasičnog Aperol Spritza ELFS&Bubbles nudi i Botega Lemon Spritz koji povezuje okuse Bottega limoncina, Bottega Prosseca te mente i limuna uz dodatak leda. Karta će se mijenjati i nadopunjavati s vremenom no, ono što će ih povezivati je jedinstveni okus pjenušavih prosseca. U ponudi se nalaze i klasični kokteli poput Old Fashiona, Americana, Whiskey Soura, Moscow Mulea, Cover Cluba, Daiqurija, Negronija, a u dogovoru s vrhunskim koktel majstorom bit će moguće isprobati i dodatne maštovite verzije istih, kao i naručiti personalizirani koktel.

U ponudi šampanjaca nalaze se razne edicije Piper Heidseika, Moet Chadon te Dom Perignon Vintage. Jedno od omiljenih pića Hrvata svakako je gin čiju ponudu predvodi Hendrick’s, a u ponudi se nalaze i Bacur, Gunpowder, Tanquery Ten, Monkey 47, Opihr Orieantal Spiced, Sipsmit te gin Sul.

Kad je riječ o izboru kava, ELFS & Bubbles nudi talijansku Pascucci Dolce bio kavu koja sadržava jedanaest mješavina zrna sirove najkvalitetnije arabike i robuste s podjednakim omjerom. Ovi okusi spajaju tradiciju talijanskog espressa I inovativnosti novih okusa I stilova života. Tu su i Pascussi bio čajevi s okusima agruma sicilije, šumskog voća, gunpowder zelenog čaja i okusa s đumbirom te brojni drugi, a puslužuju se u infuzerima te ga gosti sami pripravljaju.

Kafić se nalazi na odličnoj lokaciji u centru Zagreba koja je ipak malo izvučena iz vreve ostatka sadržaja te zbog toga idealna za dnevni ili večernji provod.

Već danas  kavu ili čašu pjenušca možete popiti u novootvorenom mjestu u centru Zagreba koje donosi savršen spoj trenutaka za čisto uživanje…


Foto: Danijel Galić

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari