ZTC

Samo jedan posjet parfumeriji Müller u riječkom ZTC-u bio je dovoljan da se zaljubimo u novu kolekciju branda essence. Iako brand posjeduje taj jedan mladenački, “prpošni”, razigrani štih, priznajemo kako u ovoj kolekciji uživamo i mi žene tima Stilueta, dakle dob 20+ i 30+, ako ćemo već biti iskrene. 

Zašto volimo essence? Radi se o kozmetici koja donosi trendove po vrlo prihvatljivim cijenama,  jednostavan pristup sjajnim proizvoda koji inspiriraju žene da budu svoje, da eksperimentiraju s izgledom i zaigraju se poput djevojčica,  iz ovog branda kažu  NE testiranju na životinjama i DA za kvalitetu s cijenama prihvatljivim svima.

Osim velikih paleta, essence naglašava svjetlucave efeket i profesionalne beauty alate. Ovaj je brand jedan od omiljenih u parfumerijama, neprestani noviteti, dopadljiv dizajn i kvaliteta, essence nas svaki put razveli novim kolekcijama, a ruževima, sjenilima i ostalim proizvodima i ovoga ćemo proljeća teško odoljeti! 

Intenzivne boje i intenzivan sjaj ovoga će proljeća i ljeta dominirati najljepšim umjetničkim djelima, ženskim licima, mi jedva čekamo!


 

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE