ZTC

Stiglo je vrijeme da nagradimo jednu od naših vjernih čitateljica ili možda čitatelja prekrasnom vjenčanicom dizajnerice Adriane Rajčić. Adriana Rajčić je  talentirana dizajnerica iz Delnica gdje je i otvorila svoj modni atelier Adriana Rajčić Design. Sve kreacije Adriana je samostalno osmislila, dizajnirala i izradila, te kaže kako joj je najveći kritičar upravo njezin muž.

Stiglo nam je puno priča gdje nam govorite zašto baš vi morate osvojiti vjenčanicu, ali s obzirom da je ne možemo izrezati i dati svakome komad tkanine, morali smo se odlučiti za nama najbolji odgovor koji zaslužuje ovu boho vjenčanicu iz nove svadbene kolekcije napravljenu od laganih i prozračnih materijala s nježnim naborima koji ističu prirodnu ljepotu žene.

Patricia Pozder je sretna dobitnica ove predivne nagrade, a njen “Zašto baš ja?” dio odgovora prenosimo u nastavku.

Umjetnik prepoznaje umjetnika. Ja sam pisac. Ja sam kreator. Nacrtam i izrađujem svoje kreacije, i uvijek u suradnji sa svojim prijateljima, i onima koji su zatražili moje kreacije ostavim svoj pečat. Ono što me čini svojom. Ono tko ja jesam. Ja mislim da i ti u svoja djela, vjenčanice unosiš svoje pečate. Kreator uvijek ima puno ideja…

Za sve informacije o preuzimanju nagrade potrebno je kontaktirati redakcija@stilueta.net

Zahvaljujemo svima na super odgovorima, oduševili ste nas!

Foto:Iva Kjær Photography

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE