ZTC

Tko još nije primijetio da se nešto posebno sprema u jednom od omiljenih riječkih kafića, Cukarikafe baru? Prvo renoviranje, a potom tajnovite objave na društvenim mrežama. Nedugo je trebalo da Riječani krenu nagađati i pretpostavljati što to skriva njihov Cukar. Ni sami nismo mogli odoljeti, a da ne zavirimo u šarmantno uređenje lokala i saznamo kakvi nas noviteti očekuju.

ZTC

Novo ruho Cukra, kao i očekivano – izgleda prekrasno. Trend pastelnih tonova zadržan je u prostoru, a romantično, umjetničko ruho zidovima dodala je slikarica Vanja Tataj. Svakako i sami navratite na ukusnu kavu kako biste i sami uživali u punom čaru interijera.

Pa ipak, moramo vam priznati da smo sve detalje obećali sačuvati za sebe – barem još nekoliko dana. Ono što vam možemo otkriti jest da se radi o nečemu jako posebnom i zanimljivom, te da će te vrlo brzo u Cukarikafeu uživati još više!

Sada kada smo vas dodatno zainteresirali, prepuštamo vas divnim fotografijama sa prvim kadrovima preuređenja, te vašoj mašti koja može samo naslućivati kakve promijene u kultnom Cukru tek slijede…Photo: Eni Brušnjak
Pripremila: Katja Grubiša
 

Kancelarija bar