ZTC

Jesenska jutra često su popraćena maglom, kišom i vjetrom, a ustanak iz kreveta ponekad predstavlja pravi izazov. Danas ćemo zamisliti jedno od onih idealnih jutra, kada nas probuditi vlastiti biološki sat, sunce proviruje kroz zavjese, a pogled se pruža na šaroliko lišće i tople jesenske boje. Danas ćemo zamisliti jedno od onih jutra, kada se možemo posvetiti sebi i u miru započeti dan na najbolji mogući način. 

Kada nam obaveze to dopuštaju, jesensko jutro je savršeno za produljeno izležavanje u krevetu, ispijanje prve šalice kave ili čaja pod mekanom dekicom te općenito sanjarenje prije odlaska u stvarni svijet. Ako to još niste učinili, savjetujemo vam da krevet nadopunite s nekoliko ukrasnih jastučića i toplom dekicom koja će vas grijati u hladnim jutrima.

Sastavni dio svakog uspješnog i produktivnog dana jest zdrav doručak koji će vam pružiti potrebnu dozu energije. Preporučujemo da pojedete nešto voća te si priuštite topli obrok poput zobene kaše, toplog sendviča ili vafla kako biste se zagrijali i istovremeno zasladili. Kao poseban podsjetnik na jesen, umjesto uobičajene kave možete pripremiti Pumpkin Spice latte – napitak koji je preplavio Instagram ovih dana.

Ako tog jutra imate nešto više vremena pokušajte ga maksimalno iskoristiti i priuštiti si ono za što inače nemate vremena. Bilo da ćete zapaliti mirisnu svijeću i posegnuti za onom knjigom koja vas čeka na noćnom ormariću, maziti se s kućnim ljubimcem ili si priuštiti kućni beauty tretman – odluka je na vama, važno je da uživate!

Jesenska jutra namijenjena su grijanju pod dekicom, pripremi zdravog i ukusnog doručka te šalici čaja za koje će nas istovremeno hidratizirati, zagrijati i pripremiti za dan pred nama. Kako izgledaju vaša “idealna” jesenska jutarnja rutina?

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: Unsplash

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE