Dobre vijesti za sve ljubitelje ludog provoda. Hrvatska u srpnju 2017. dobiva svoj prvi tematsko-zabavni park za djecu i odrasle po uzoru na poznate svjetske centre adrenalinske zabave. . 

U Biogradu na Moru na 45.000 četvornih metara u tijeku je izgradnja Fun Parka Mirnovec, najveće investicije u industriji zabave u zemlji, vrijedne 12 milijuna eura.  Posjetiteljima parka na raspolaganju će biti 24 atrakcije podijeljene u tri cjeline: Gusarski grad, Divlji zapad i Svemir. Svaka tematska cjelina kombinacija je atrakcija i igara sa sadržajima namijenjenima djeci, tinejdžerima i obiteljima. Doživljaj boravka u parku upotpunit će raznovrsna ugostiteljska ponuda, zabavne igre, suvenirnice, događanja i koncerti.

Cijena ulaznice kretat će se između 100 kuna za školarce do 190 kuna za odrasle. U pripremi je cijeli set mogućnosti nabave karata po povoljnijoj cijeni: od obiteljske ili sezonske ulaznice do popusta u posezoni.

Mnogi ga uspoređuju sa popularnim zabavnim parkom Gardaland, a definitivno vidimo i zašto! Pregršt zabavnih i avanturističkih atrakcija, koje će pružiti zabavu čitavoj obitelji. Iako je točan datum otvorenja još uvijek nepoznanica, nagovještena je sredina srpnja. Dok nestrpljivo iščekujemo otvorenje uživat ćemo u prvim kadrovima zabavnog parka Mirnovec!

FUN PARK MIRNOVEC


Izvor: www.funparkmirnovec.com
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE