skip to Main Content
MENU
Otkrijte što se skriva u bogatom lipanjskom izdanju Beauty Boxa!

Otkrijte što se skriva u bogatom lipanjskom izdanju Beauty Boxa!

Beauty Box jedan je od onih proizvoda zbog kojih ćete zavoljeti svijet kozmetike još više. Naime, postoji li nešto bolje od toga da krajem mjeseca poštar pokuca na vaša vrata s paketom prepunim proizvoda koji samo čekaju da ih isprobate?

Od potpunih noviteta na našem tržištu, do obožavanih klasika, kutijica sreće svakog mjeseca donosi selekcionirani izbor proizvoda koji će vašu kozmetičku torbicu nadopuniti svojom kvalitetom. Beauty Box kreiraju tri dame, ljubiteljice kozmetike, u svojem ružičastom uredu često “zatrpanom” najrazličitijim proizvodima i testerima koji čekaju isprobavanje prije nego se nađu na vašoj kućnoj adresi. 

Od lipnja prošle godine, kada je izdana prva kutija, djevojke surađuju s poznatim hrvatskim i stranim brendovima – malim i velikim poduzećima poput Biovitalisa, Beaditon, Juma creative, Bouvier, Biomedis, Nikel i slično. Nema sumnje, sadržaj vas neće razočarati, a ukupna vrijednost kutije uvijek daleko premašuje plaćenu cijenu. 

Stiluetin tim dobio je priliku i sam se uvjeriti u ljepotu bogatog sadržaja lipanjskog izdanja te naravno iskustvo podijeliti sa vama. Ovog mjeseca, Beauty Box ugostio je čak četiri kozmetička proizvoda u punoj veličini te tri testera. Poseban dodatak jest i hrvatsko izdanje obožavane knjige Šefica. Teško je reći što me najviše oduševilo, proizvodi se redom ističu kvalitetom i funkcionalnošću!

Posve logično, lipanjsko izdanje najviše je usmjereno na njegu i hidrataciju kože ljeti. Za uživanje u mekoj i mirisnoj koži tu je Fa gel za tuširanje s ekstraktom meda. Odličan odabir za sve koji žele kožu dodatno hidratizirati, a preferiraju nježan miris i meku kožu satima nakon tuširanja. Priuštite si pravi mali spa ritual i uživajte u tih nekoliko minuta ili sati posvećenim samo sebi.

Kako bi vaša kosa bila njegovana i zdrava, isprobajte L’Angelica šampon za kosu. Prirodni sastojci umiruju vlasište, smanjuju prhut, pružaju osjećaj svježine i miris u kosi danima nakon korištenja. Sve što biste mogli poželjeti od šampona zar ne?

Još jedan proizvod koji će vam odlično poslužiti u ljetnim mjesecima jest Biovitalis zlatna krema. Ovaj proizvod namijenjen je produljenju brončanog tena duuugo nakon kraja ljeta. Zvuči odlično zar ne? Dodatan plus jest što ostavlja nježan, suptilan sjaj i šljokice koje će odlično izgledati na ljetnim zabavama na plaži. Nahranite svoju kožu i pružite joj sjaj i podatnost koju zaslužuje.

Ako želite vježbanju i pravilnoj prehrani još malo pripomoći, svakako isprobate Eveline Slim Extreme proizvode od kojih će svi oni “problematični djelovi tijela” postati zategnutiji. 

Za kraj, tu je i Neoviderm emulzija za kožu, kao saveznih u borbi protiv mogućih opeklina ili osipa. Odličan dodatak putnoj kozmetičkoj torbici i spas kada vam je potrebno brzo rješenje. 

Proizvod koji nije povezan s kozmetikom, no svejedno je oduševio brojne žene, jest hrvatsko izdanje obožavane knjige Šefica. Ovo ultimativno ljetno štivo pročitat ćete u jednom dahu i poželjeti nastavak. Knjiga te istoimena serija zaludile su svijet svojim duhovitim, ali i realnim pristupom modnoj industriji i korisnim savjetima za svakoga tko se želi okušati i ovome svijetu. Svakako ju uvrstite na svoju listu čitanja.

Naručite svoji Beauty Box i uživajte u uzbudljivom iščekivanju paketa te samom isprobavanju novih proizvoda baš svakog mjeseca.

BEAUTY BOX FACEBOOK

BEAUTY BOX WEB STRANICA

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: Eni Brušnjak

Facebook KOMENTARI

Back To Top