ZTC

I ove godine, u petak 25.05.2018. od 17 do 22 sati  opet se družimo,  na 5. reliju po galerijama – manifestaciji koja okuplja i mapira galerije u hrvatskim gradovima kako bi umjetnicima i umjetničkim prostorima pružila veću vidljivost. Pozivamo svih da se pridruže obilasku jer ulaz je slobodan.

Redoslijed obilaska galerija nije zadan, ali u svakom gradu postoje početne i završne lokacije. U Rijeci početna lokacija je galerija Kortil, a završna galerija SKC. Obilazite, razgledavajte i družite se na završnoj lokaciji, a za sve koji uspiju posjetiti sve galerije označene na mapi osvajaju Povelju časti za poseban doprinos kulturi. Pravila igre su jednostavna, preuzmi mapu na početnoj lokaciji, obiđi sve galerije, skupljaj naljepnice te popunjenu mapu donesi na završnu lokaciju!

Diplome na završnim lokacijama možete preuzeti do 22:30h.

Galerije koje sudjeluju u ovoj manifestaciji u Rijeci su Galerija Kortil, Galerija Bruketa 2, Erste Club galerija, Galerija Juraj Klović, Atelje (Gea Golović), Galerija RiArt, Galerija Principij, Atelje Vodanović, Blašković, Hercigonja, Mala galerija Bruketa, Klub mladih Rijeka, Rent a bike BRI, Galerija SKC.

Više o događanju saznajte na FACEBOOK EVENTU.

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE