ZTC

Ljetna kolekcija 2017. dizajnerice Sonje Jug i njenog branda Talya design ovog ljeta odiše elegancijom i jednostavnošću sa detaljima na kreacijama koji daju posebnost svakom odjevnom komadu, te ih tako čine vrlo urbanim i nosivim.

Dizajnerica je ovom kolekcijom željela ostati vjerna urbanoj eleganciji koju je začinila detaljima kojima je posvetila najviše pozornosti u samoj izradi kolekcije.

Osim crnih detalja koji su okvirili kreacije i dali im urbanu notu inspiracija ovoga puta bilo je i cvijeće koje se proteže od printa na umjetnoj koži, materijalima i aplikacijama od čipke, te se tako savršeno uklopilo u ljetnu kolekciju, te inspiriralo dizajnericu i za ime kolekcije Flower Whisper. Također ime Flower Whisper u kolekciji označava posebnost cvijeća kao takvog, te njihovu nenametljivu prirodnu ljepotu, a tako i vidi djevojke i žene u svojim kreacijama, te želi da budu primjećene i drugačije, a opet elegantne i profinjene.

Osim cvjetnih detalja u kolekciji dizajnerica se poigrala također i remenčićima, patentnim zatvaračima i romantičnim volanima, a eleganciju kreacija naglasila je lepršavim i ženstvenim krojevima.

Materijali korišteni u kolekciji su prirodni i udobni pamučni i viskozni jerseyi, popelini, te uvijek moderan i vječan traper, umjetna koža i čipka. Paleta boja u Flower Whisper kolekciji su puderasto roza, bordo crvena, a najviše se ističe bijela, crna i denim plava.

Zaštitno lice nove kampanje Talya designa je predivna Bruna Krezo (Talia agencija), fotografiju potpisuje Emanuell Mancy, a za make up zaslužna je Saša Knežević.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE