skip to Main Content
MENU
Organska kozmetika Gđica Ptica

Organska kozmetika Gđica Ptica

Iza brenda organske kozmetike Gđica Ptica krije se  Sanja Tica Primorac koja za svoju ručno rađenu kozmetiku koristi stari recept svoje bake pri kojem koristi isključivo prirodne sastojke.

Ono što Gđicu Pticu čini privlačnim proizvodom sve većem broju ljudi koji brinu o svojoj koži jest činjenica da se u ovom vremenu, gdje i samim disanjem u sebe unosimo razne kemikalije, pojavio potpuno prirodni, ručno rađeni proizvod koji je  jednostavno blagonaklon  prema svim tipovima koža. To je nešto što se u moru nepoznatih nam supstanci jednostavno mora cijeniti te tako nije neobično da mami sve više i više konzumenata željnih proizvoda koji će im biti bliski, a koji će zauzvrat nesebično štititi, umiriti, hraniti i voljeti kožu.

IMG_1162_obrub

U svojoj ponudi Gđica Ptica za sada ima kreme za višestruku upotrebu, dezodoranse, sexy ulje te ulje za sunčanje, proizvod koji je nedavno plasiran na tržište.

Cijela priča zbilja odiše prirodnošću, vjerujemo da je Gđici Ptici treba dati priliku, našu pažnju su pridobili, a znatiželju zaokupili.

IMG_1119 (1)IMG_1032IMG_0930

Facebook KOMENTARI

Back To Top