Sunčane naočale nisu samo lijep već i vrlo koristan modni dodatak. Osim što dopunjavaju outfit i stavljaju “točku na i”, oči štite od štetnih UV zračenja.  Topliji dani su vrijeme da oči zaštitimo sunčanim naočalama, koje ujedno uspješno intergriramo u svoj stil.

Savršena lokacija za izbor naočala je  Optika Vid, smještena u Starom gradu, u Užarskoj ulici broj  18. Ova optika odskače od klasičnog poimanja optike te samim ulaskom u interijer osjećate toplinu prostora, miris lavande koji boravku daje posebnu dimenziju. Umjesto klasičnim minimalističkim rješenjima uređenja, vlasnica Ankica Majnarić interijerom šalje poruku koja prati cijelu filozofiju – poseban i drugačiji asortiman uz  individualan pristup svakom posjetitelju. U moru sličnih prodajnih mjesta, Ankica se odlučila svojim kupcima ponuditi raznovrsnu ponudu brendova kojih nije bilo u Rijeci. 

I osobno sam izabrala naočale ručne izrade hvaljenih francuskih brendova. Prvi brend koji mi je “zapeo za oko” jest Eté. Optika Vid ugostila je nekoliko modela limitirane kolekcije koja dolazi u više atraktivnih boja, meni je definitivno odgovarao zlatni ton. Naočale su izrađene od pleksiglasa koji pomno čuva cvjetni motiv izrađen uz pomoć perja. 

 

Vrlo zanimljiv i poseban dizajn koji pristaje gradskim damama koje žele svoj stil odjevanja nadopuniti posebnim modnim dodacima poput ručno izrađenih sunčanih naočala. Elegantne, no ponovno jednostavne za kombiniranje – ove su načale san snova svake žene. 

Ljeto je vrijeme za isprobavanje trendova i korak izvan zone ugode. Jer zašto ne? Odlučila sam posegnuti za naočalama marke J.F.Rey – osebujnim, a i stovremeno jednostavnim, savršenim naočalama za žene sa stilom koje se žene istaknuti u gomili.Kao što primjećujete, birala sam modele u zlatnim tonovima koji odgovaraju mojem modnom izričaju pa tako i treće model krase detalji upravo u ovoj boji te tigrasti uzorak. Ove naočale brenda Boz, izvrsna su opcija za sve žene koje traže žele istovremeno lijepe i kvalitetne sunčane naočale za svaki dan.Ponuda kvalitetnih i modernih sunčanih naočala nikada nije bila veća. Od klasičnih do neuobičajenih oblika, preko različitih boja do minimalizma, povedite prijateljicu u shopping i bacite se na isprobavanje – vaš savršen model sigurno čeka!

 

Užarska 18
RIJEKA 51000
TEL 051 245 199
EMAIL:info@optikavid.hr

OPTIKA VID FACEBOOK

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Eni Brušnjak
 
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE