skip to Main Content
MENU
Opatijsko kupalište Angiolina domaćin savršenog ELFS POP UP SHOPA!

Opatijsko kupalište Angiolina domaćin savršenog ELFS POP UP SHOPA!

Novotvoreni opatijski Pop Up shop najpoznatijeg domaćeg dizajnerskog dvojca ELFS osvaja na prvu kao i sam besprijekoran ambijent obnovljenog opatijskog kupališta Angiolina.

Plato ispred Ville Angioline nekad je bilo neprežaljeno kupalište koje je izgorilo u požaru 1989. godine. Ove je godine zasluženo preuređeno u duhu originala.

Replika drvenih kabina daje retro osjećaj, ali usluga će biti prilagođena modernom posjetitelju. Drveni paviljon sastoji se od prizemlja, kata i terase. U prizemlju su garderobe i kupalište, dok se na ostalim razinama prostiru sunčalište, terasa, bar i ekskluzivni ELFS Pop-Up shop.

Posebnost ovog Pop-Up shopa je to da se nalazi u sklopu samog kupališta odnosno plaže i time modernom posjetiocu kojem je i namjenjen pruža vrhunsku uslugu i doživljaj kupnje kakvog se ne bi posramile ni mnoge inozemne mondene lokacije.Ponuda je prilagodjena posjetiteljima i njihovim potrebama tako pored kupaćih kostima i ručnika za plažu za sve one koji se odluče nakon kupanja produljiti izlazak na plaži u kasne noćne sate tu su lepršave ljetne haljine kao i popularni t-shirti za muškarce i žene.

Prva pratilja Miss Universe Hrvatske Elena Jung uživala je na kupalištu te isprobala aktualnu ljetnu kolekciju koja čini ponudu ovog Pop-Up dućana o kojem ce se još puno pričati….

Fotograf: Danijel Galić
Šminka: Tena Cvitanović za IBeauty Studio
Kosa: Karla Benić za Hair Studio Vintage
Model: Elena Jung ( prva pratilja Miss Universe Hrvatske 2017 )
Lokacija: kupalište Angiolina Opatija

Facebook KOMENTARI

Back To Top