ZTC

Novotvoreni opatijski Pop Up shop najpoznatijeg domaćeg dizajnerskog dvojca ELFS osvaja na prvu kao i sam besprijekoran ambijent obnovljenog opatijskog kupališta Angiolina.
Plato ispred Ville Angioline nekad je bilo neprežaljeno kupalište koje je izgorilo u požaru 1989. godine. Ove je godine zasluženo preuređeno u duhu originala.
Replika drvenih kabina daje retro osjećaj, ali usluga će biti prilagođena modernom posjetitelju. Drveni paviljon sastoji se od prizemlja, kata i terase. U prizemlju su garderobe i kupalište, dok se na ostalim razinama prostiru sunčalište, terasa, bar i ekskluzivni ELFS Pop-Up shop.
Posebnost ovog Pop-Up shopa je to da se nalazi u sklopu samog kupališta odnosno plaže i time modernom posjetiocu kojem je i namjenjen pruža vrhunsku uslugu i doživljaj kupnje kakvog se ne bi posramile ni mnoge inozemne mondene lokacije.Ponuda je prilagodjena posjetiteljima i njihovim potrebama tako pored kupaćih kostima i ručnika za plažu za sve one koji se odluče nakon kupanja produljiti izlazak na plaži u kasne noćne sate tu su lepršave ljetne haljine kao i popularni t-shirti za muškarce i žene.
Prva pratilja Miss Universe Hrvatske Elena Jung uživala je na kupalištu te isprobala aktualnu ljetnu kolekciju koja čini ponudu ovog Pop-Up dućana o kojem ce se još puno pričati….
Fotograf: Danijel Galić
Šminka: Tena Cvitanović za IBeauty Studio
Kosa: Karla Benić za Hair Studio Vintage
Model: Elena Jung ( prva pratilja Miss Universe Hrvatske 2017 )
Lokacija: kupalište Angiolina Opatija

Vaši komentari