ZTC

Povodom rođendana, veseli nas svake godine istaknuti pet žena koje su nas se dojmile. Različite, posebne, hrabre, poduzetne, svoje. One koje i nas inspiriraju da budemo još bolje i kvalitetnije, u svakom pogledu.

VIVIANA KALMAR

Na čelu ordinacije Vividenti Kalmar, Viviana je primjer kako se radi na temelju obiteljske tradicije, s neprestanim usavršavanjem i željom da klijentima i klijenticama pruži samo izvrsnost usluge. Neprestane inovacije i revolucionarni tretmani, ovaj tim donosi drugačije viđenje beauty svijeta, brinući o zdravlju i vraćaju prirodnu ljepotu jer godine neminovno čine svoje. Umjesto anti-aging, čut ćete ju kako s oduševljenjem priča o slow aging tretmanima, Viviana živi svoj poziv i čini to najljepši mogući način, zato je naša velika inspiracija.

Viviana Kalmar

PETRA PERKOVIĆ

Dizajnerica koja je odlučila slijediti svoj san. Petra ima svoj stil, viziju, sigurni smo da će pronaći svoje mjesto na domaćoj sceni, pomalo, korak po korak, sve prave stvar grade se na dobrim temeljima koje Petra ima. Bit ćemo tu kao potpora i medij koji će prenositi sve uspjehe skromne, samozatajne, ali vrlo talentirane Riječanke!

Petra Perković u društvu s prijateljicom

ESTER GALLO

Ester je jedna od najpopularnijih Riječanki na Instagramu, to ne bi bilo toliko zanimljivo da ova dama nije ta koja žene budi da uživaju u sebi i modi, neovisno o godinama! Ova instablogerica rado iza hashtagova #over55 #styleoftheday šalje jasnu poruku: Moda je igra, a Ester je žena čiju zaigranost volimo!

Ester Gallo

SELMA SMAJIĆ

Selma je nedavno proglašena poduzetnicom godine u izdanju prijateljskog portala i inicijative Women in Adria. To nas ne čudi, no nas ova žena nadahnjuje na jednom drugom nivou. Životnost, energija, karizma, želja da svi uspijemo, Selma je nevjerojatna žena, ona koja ne odustaje i ide uvijek dalje, a putem čini svih oko nje sretnima! Ovakve žene posebno volimo!

Selma Smajić

IVA BERIŠIĆ

Ako se pitate je li moguće uspjeti, ali onako samostalno i korak po korak, onda ona dokazuje da itekako je! Iva je počela negdje kad i mi, odrađivala vikende i vikende, revije i revije, snimanja i snimanja. I to u cijeloj Hrvatskoj. Uz talent, takva je predanost morala biti nagrađena, ne čudi da se danas njezino ime veže uz ne samo make up već uz uspjeh. 

Iva Berišić

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE