ZTC

Koliko god mi to možda priželjkivali, činjenica jest da zima u našim krajevima jednostavno ne posustaje. Baš suprotno, najavljuju se novi naleti snijega, vjetra i kiše. Možda niste veliki ljubitelj zime, pa ipak, morate priznati da su slatka pletiva ne samo funkcionalna već i lijepa. Ukoliko želite izgledati dotjerano u svim vremenskim prilikama svakako nastavite čitati. Današnji saveznik u borbi protiv zime su domaći dizajneri čija sam pletiva pomno odabrala kako bi svatko pronašao nešto po svojem ukusu.

Ljubitelji klasičnog, toplog pletiva u vedrim bojama, ugrijat će OVERSIZED kape i šalovi. Sve što trebate napraviti je izabrati najdražu boju i zamotati se u toplinu lijepog, kvalitetnog pletiva.

Za dame koje žele svoju odjevnu kombinaciju začiniti posebnim tkaninama sa etno uzorcima ETNO MOTIV savršen je odabir. Tradicija na nov, moderan način glavni je adut ovog poznatog hrvatskog brenda. Ukoliko volite domaći dizajn, etno uzorke i osjećaj topline na pravome ste mjestu!

Hladna stopala prava su noćna mora zimi! Srećom tu je šarmantni hrvatski brend SOCKnice, koji nudi nevjerojatno slatke čarapice i dokoljenke. Čarape nikada nisu bile ljepše i kvalitetnije. Od sada u ponudi imaju i detalje od pliša u obliku mašnica. Izaberite između pastelnih ili tamnijih tonova, čipkice, mašnica…  Socknice imaju sve! 

Za sve trendseterice koje su odlučile da ih ove zime griju pastelni tonovi ANITA POKRIVAČ DESIGN u svojoj ponudi ima divan pončo – kombinaciju kvalitetnog pletiva i čipke. Izgleda odlično uz dnevne i večernje kombinacije, a što je najbitnije ugrijat će vas unatoč temperaturi duboko ispod nule. Tko kaže da zimske odjevne kombincije ne mogu izgledati šarmantno!

Photo: Facebook stranice navedenih brendova

Pripremila: Katja Grubiša

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE