ZTC

Nova ljetna kolekcija dizajnerice Olye Sookie je vani! Druga kolekcija ove mlade dizajnerice nastavlja priču njene prepoznatljive estetike. Svaka kreacija je unikatni ručni rad izrađen isključivo po mjeri klijenta. Bodiji su izrađeni od elastične vrpce koja je baza svih njenih kreacija.

Želja mi je bila stvoriti idealan komad za vruće ljetne dane. U moru šarenila koji pretežno vlada tržištem ponudila sam rješenje za sve dame koje vole zadržati svoju tamnu paletu boja i u najvrućim danima – govori nam ova mlada Makaranka.

Svako ljeto nosi nova uzbuđenja, a svojom kolekcijom definitivno doprinosi ludim ljetnim avanturama. Imajući na umu sve ljetne festivale koji vladaju našom obalom, stvorila je kolekciju bodija u kojima jednostavno morate biti zvijezda večeri. Za sve žene koje se vole isticati na plesnom podiju ili jednostavno odmarajući u hladu u jednom od njenih komada ne možete proći nezapaženo. Svaki bodi elegantno obuhvaća tijelo i prikazuje ga u najboljem svijetlu, jer svaka žena zaslužuje ništa manje od apsolutnog savršenstva.

Editorijal je nastao u suradnji sa fotografom Albertom Kazijem. Za frizure i šminku je zaslužna Ela Tomaš, dok su modeli Matea Mašić Urvan te sama dizajnerica Olya Sookie.

Njenu prvu kolekciju haljina možete pogledati na oljaluetic.com/nephilim, dok sve ostale novosti možete saznati putem Facebook stranice OlyaSookieDesign.

PRIPREMILA: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE