ZTC

Oni koji imaju kućne ljubimce znaju koliku neizmjernu ljubav osjećaju i zato svojim ljubimcima uvijek želimo pružiti ono najbolje za njih, pa tako je kada govorimo i o njezi dlake i kože, a mi za vas imamo jednu odličnu preporuku s hrvatskim potpisom.

Pet Secret je prva hrvatska kozmetika za kompletnu njegu dlake i kože kućnih ljubimaca. Tajna je u sinergiji znanosti, prirode i ljubavi  prema životinjama. 

Jedinstvenom sinergijom prirodnih sastojaka i najnovijih dermatoloških saznanja, Pet Secret na hrvatsko tržište donosi visokokvalitetne proizvode za regeneraciju, zaštitu i uljepšavanje dlake i kože svih pasmina.

Pet Secret proizvodi razvijeni su u suradnji s najvećim stručnjacima iz područja veterinarske  dermatologije i kozmetologije, a sve u ime potpune njege četveronožnih ljubimaca. Pet Secret je prvi hrvatski brand koji uvodi  na tržište cjelovitu njegu za sve pasmine. Sve Pet Secret  ambalaže izrađene su u bojama vidnog spektra psa te su kao takve jedinstvene na tržištu.

Pet Secret uvodi na tržište dvije linije visokokvalitetnih proizvoda koje preporučite svakom vlasniku kućnog ljubimca:

AROMATHERAPY LINIJA   – 100% prirodna kemotipizirana eterična ulja

                                              – 100% čista biljna ulja i voskovi

LINIJA S PROCIJANIDIMA – snažni antioksidansi i neutralizatori slobodnih radikala

Korištenjem hladno tiještenih biljnih ulja i kemotipiziranih eteričnih ulja  u jednoj te procijanida u drugoj liniji, nastojimo ponuditi inovativne proizvode koji spajaju ono najbolje od znanosti i prirode, a sve u cilju  pružanja vrhunskih proizvoda za potpunu njegu četveronožnih ljubimaca. I potpunu sreću njihovih dvonožnih vlasnika.

Otkrijte tajnu njegovanih ljubimaca svakoj osobi.

Uskoro i na WEB-u: www.petsecret.hr


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

 

 

Kancelarija bar