ZTC

Amas bijoux je zadarski brand koji postoji već pet godina te lagano osvaja domaće  ali i strano tržište.  Iza imena “Amas” krije se riječ ljubav, što Amas znači na izgubljenom jeziku esperanto, a upravo je ljubav prema nakitu i kreativnosti misao vodilja ovog branda. 

Naša želja je promovirati brand kao hrvatski proizvod a pri tome nam pomažu naše  “domaće snage” (grafički dizajneri, razni obrti i hrvatske tvrtke) s kojima stalno surađujemo i tako oblikujemo finalne proizvode.

Zimska kolekcija Amas nakita donosi mnoge novitete a najveći je uvođenje personaliziranih komada.Često nas klijenti pitaju da li mogu na naše pločice ugravirati neke svoje citate, imena i sl., stoga smo odučili i uvesti tu mogućnost. Graviranje će postati dostupno kroz nekih mjesec dana, kazala je vlasnica branda Petra Mičić Garibović.

MY SPIRIT

Osim personalziranog pristupa,  Amas je predstavio novu kampanju pod imenom “Amas – love ” sa standardnim minimalstičkim nakitom, krugovi su i dalje zaštitni znak Amas nakita, kao i narukvice na konopcu. Ovogodišnji “musthave” je jednostavna narukvica sa malenim srcem koji je simbol Amas nakita kao i velike naušnice koje su opet u trendu.

Prema uzoru na rozetu na crkvi Sv. Stošije u Zadru izrađene su narukvice, ogrlice i naušnice. Htjeli smo se na neki način odužiti gradu Zadru te ukazati na sve ljepote koje ima ovaj grad a tako smo i “posudili“ motiv sa Sv. Stošije.

Nakit je napravljen od kvalitetnog 925 srebra sa pozlatom od bijelog rodija ili osamnaest karatnog zlata a motiv je stavljen i na već poznate narukvice na konopcu. Nekoliko komada zadarskog nakita smo već poslali i izvan Hrvatske, a stranci ih kupuju kao i originalni zadarski suvenir.

Novu kampanju snimio je fotograf Fabio Šimičev,  dok je model bila zadarska dizajnerica i vlasnica branda “Piccola creations” – Doriana Miletić. Nakit se može naručiti preko Facebook i Instagram stranica te u Amas poslovnicama u City Galeriji te Supernova Centru  u Zadru te u Lulu&brands trgovinama u Šibeniku i Splitu.

U pripremi je i web shop na kojem rade mlade snage iz zadarske tvrtke “Up Studio”.

Pripremila: Stilueta

Izvor: PR

 
 
 

SALLY