ZTC

Ikea je omiljena shopping lokacija za sve ljubitelje uređenja interijera. Poznati su po namještaju i dekoracijama visoke estetike, ali i prihvatljive cijene. Odlična je vijest da od sada možete svoje naručene proizvode osobno preuzeti u Rijeci po znatno nižoj cijeni dostave. Naime, riječ je o dostavnim centrima u kojima će kupci moći preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine, a troškovi dostave u dostavni centar iznosit će 99 kuna te će i vrijeme dostave biti kraće, no do sada. 

U srijedu, 12. srpnja, otvoren je IKEA dostavni centar u Rijeci (Mavrinci 16b, Čavle), čime će Ikeini proizvodi postati pristupačniji većini kupaca u Hrvatskoj.

„Naš je cilj učiniti IKEA rješenja što dostupnijima i pristupačnijima većini kupaca u Hrvatskoj. Otvaranjem dva dostavna centra u Splitu i Rijeci, korak smo bliže tom cilju. No, nećemo stati na tome. Trenutačno razmatramo i druge lokacije u Hrvatskoj na kojima bismo mogli otvoriti dostavne centre. Nadamo se kako će i naši kupci prepoznati napore koje činimo kako bismo im dodatno olakšali kupovinu i omogućili uštede“, istaknula je Suzana Rumbak Baretić, menadžerica logistike, IKEA Hrvatska. 

Pripremila: Stilueta
Izvor: ikea.com

Vaši komentari