ZTC

Na samom vrhu make up proizvoda često se nađu ruževi za usne, a kako i nebi kad toliko jednostavno našem licu daju novi izgled. Sada kada smo već blizu početka studenog vrijeme je i za nove ruževe u bojama jeseni koje će vašim usnama dati posebnu čar. Odlične novitete upravo u takvim bojama pronašli smo u Avonu!

Zavodljiva ljubičasta pravi je jesenski trend: Avon predstavlja 2 nove vruće nijanse mark. Liquid Lip tekućeg ruža za usne, u mat i sjajnom finišu. Dark and Stormy sjajna i Maneater mat nijansa donose intenzivnu ljubičastu na vaše usne, uz besprijekornu preciznost posebnog aplikatora u obliku dijamanta. Dugotrajna postojanost, bez isušivanja i vaše usne spremne su za jesenske poljupce.


Novi mat ruž za usne s metalik efektom: Avon True Luminous Velvet ruž za usne posebne je kremasto baršunaste formule s kombinacijom svjetlucavih i mat pigmenata koji usnama pružaju višedimenzionalni efekt. Ugoda na usnama uz lako i ujednačeno nanošenje, bez razmazivanja. Zašto isprobati? Metalik mat efekt kreira iluziju osvjetljenih usana koje se čine punijima, te naglašava njihov oblik.

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

 

 

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE