ZTC

Najslađi shopping onaj je uz sniženja! Znaju pripadnice nježnijeg spola sve o dobrom osjećaju kad se spoji toliko željen komad odjeće sa super cijenom, a odlična kupovina čeka vas u butiku Bellissima u samom centru Rijeke.

ZTC

Bellissima je sinonim kvalitete, dizajn koji slijedi trendove no prilagođava ih klasici, ovaj je brand idealan za moderne žene koje u odjeći traže spoj nenametljive ženstvenosti i lijepe linije. Ne čudi da je ovaj butik omiljen među Riječankama svih generacija koje se ovdje odijevaju za casual dnevne, ali i važnije prilike.

Bellissima priča počinje davne 1997. godine i s ponosom se razvija, godinama ulažući sve više, bolje i kvalitetnije, pazeći na omjer kvalitete i cijene odeći pri tome računa o modnim potrebama i željama tržišta, ali i ostaviti pečat autohtonosti i originalnosti na izradi svake nove kolekcije.

Naglasak se stavlja i na izbor i kvalitetu materijala, koji svojom paletom boja i prirodnošću upotpunjuju doživljaj svaki put kada obučete neku odjevnu kombinaciju!

Uz nove modele, očekuje vas i super sniženje od 30% do čak 70%! Nije li ovo fantastična vijest!

Butik Bellissima nalazi  se u pothodniku ispod Robne kuće RI, u ulici Riva 6.

Uživajte u kupovini, sigurni smo da hoćete, vaša Stilueta.

 

Foto: Bellissima službene fotografije, naslovna: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar