ZTC

Nakon uspješne prve sezone Plesni&Fitnes Studio Trinity&co. započinje upise u novu sezonu. U ponudi se nalaze satovi plesa za sve uzraste (od predškolaca do senior, prvi ples mladenaca) te fitnes program koji se odvija kroz satove Body Workout-a i Dance Cardio.

Plesni program posložen je isključivo prema godinama i prethodnom iskustvu, dok po pitanju stilova sve grupe rade veći broj stilova: hip hop, mtv commercial, modern, kondicijska priprema plesača, jazz, heels… Fitnes program oblikovan je u dva tipa treninga. Body Workout je visoko intezivni funkcionalni trening u kojem se koriste različita opterećenja kao i kardio vježbe koje doprinose jačanju i oblikovanje tijela. Dance Cardio program je koji se odvija većinski sa težinom vlastitog tijela, razvija se mobilnost  te se cijeli trening odvija kroz koreografirane vježbe.

Uz navedene fitnes programe, tu je još i programa “Mama i dijete” za sve one koji su željni treninga a nemaju uvijek mogućnosti ostaviti dijete na čuvanju ili slično.

Dok mama trenira, dijete crta, gleda crtiće, a one nešto veće se uključi u sam trening kroz raznolike poligone i vježbe prilagođene njihovom uzrastu i sposobnostima.

Upisi se odvijaju putem on-line obrasca na službenoj stranici trinity.hr. Dani otvorenih vrata, kada će novo upisani članovi imati priliku pogledati dvoranu i preuzeti svoju člansku iskaznicu održat će se u četvrtak 7. i petak 8. rujna od 18-20:30h. Također, Dani otvorenih vrata prilika su za sve one koji se nisu upisali putem on-line upisnica da to učine na licu mjesta.

Za više informacija o programima i upisima možete dobiti putem e-mail adrese paola@trinity.hr, na broj telefona 0915321043.

IZVOR: PR

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE