ZTC

Opće je poznato da Manufaktura nudi širok asortiman kozmetike na prirodnoj bazi različitih domaćih brendova. Krase ih redom najkvalitetniji sastojci, domaća priprema te puno pažnje i ljubavi koji rezultiraju nahranjenom i blistavom kožom i kosom. Pa ipak, često zaboravljamo da se nudi i kutak za muškarce s odabranom kozmetikom prilagođenom upravo njihovim potrebama. 

U ponudi je fantastičan losion poslije brijanja na bazi hamamelisa i sandalovine zavodljivog mirisa – odličan za ublažavanje crvenila i iritacija. Ovo je definitivno proizvod koji svaka kozmetička torbica treba, a ujedno je i odličan poklon za onoga koji možda tek otkrivač ari prirodne kozmetike. Također tu je i sapun za brijanje koji se vrlo lako pjeni i ostavlja kožu mekom i mirisnom te ulje za bradu. Drvenastog mirisa, na bazi ulja argana, sezama i masline za vrhunsku njegu brade. Za njegu cijelog tijela savršeno će poslužiti muški šampon i gel za tuširanje.

Ova će kozmetike definitivno izmamiti svakome osmijeh na lice, stoga trk u Manufakturu odabrati svoje omiljene proizvode ili pak izabrati poklon za dragu osobu. Uvijek nasmijano i stručno osoblje uputit će vas i pomoći vam da izaberete pravu stvar!

MANUFAKTURA RIJEKA, Riva 2

Radno vrijeme: pon-petak 09-20h, subota 09-17h

Kontakt: 051/818-828

MANUFAKTURA NA FACEBOOKU

MANUFAKTURA NA INSTAGRAMU

Pripremila: Stilueta
Photo: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE