ZTC

Asocijacija na žutu boju je puno i sve su pozitivne, najviše nas podsjeća na sunce, a sve u vezi sunčanih dana obožavamo. Žuta boja nosi dozu optimizma, podiže raspoloženje, na prvi pogled izaziva tople i lijepe reakcije, to je boja koja “otvara” i budi dobre emocije onome tko ju nosi, ali i onima koji se nađu u vašem društvu.

Boja svjetlosti, života, boja je koja je često povezivana i sa ljubomorom, no mi jedino možemo govoriti o kontekstu kako će se možda neke druge dame osjećati kad vi zablistate.

Ove sezone dizajneri i butici otvorili su se prema žutoj boji, a mi sugeriramo da isto napravite i vi. Mnogima je dominacija ove boje u stylingu izlazak iz modne zone ugode, no sigurni smo da će se isplatiti. Svečane prilike idealne su da si priuštite dozu luksuza, nadahnite se bojom koju su mnoge dizajnerske kuće ove sezone proglasile hit bojom proljeća i ljeta. Ovako žutu vide luksuzni  modni brandovi, no nama je dovoljno da se nadahnemo i osmislimo način kako ćemo mi žutu uklopiti u svoje prilike.

Kolekcija Alex Perrry

Kolekcija Alex Perrry

Kolekcija Alex Perrry

 
EDWARD ARSOUNI

EDWARD ARSOUNI

EDWARD ARSOUNI

Delpozo

Delpozo

Ronald van der Kemp

Monse

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE