ZTC

Na službenom Instagram profilu branda Delight Luxury navedeno je kako se radi o brandu za samouvjerene, strastvene i snažne žene. Ne čudi stoga da je Delight brzo postao miljenik među Hrvaticama jer radi se o priči koja je svevremenska, kvalitetna i drugačija. Komadi odjeći su stvoreni da traju i prilagođavaju se vašoj osobnosti i stilu, oni će se uklopiti u sve vaše prilike i učiniti da žena koja ih nosi bude primijećena, no prvenstveno da se osjeća ugodno i nesputano, spremna za sve obaveze koje ju čekaju. Uz Delight putovanje dnevnim obavezama postaje lakše i zasigurno – ljepše.

Iako većina modnih medija u fokus ove sezone stavlja odijela koja se vraćaju u modu, mi nekako mislimo da odijela nikad ne izlaze iz mode i nikad neće, ona uvijek imaju svoje neko stalno mjesto, prilagođavaju se bojama i dizajnom, a žene u odijelima s pravim detaljima uvijek nam zauzimaju pažnju!

“Volim i podržavam domaći dizajn u svakoj prilici. Neprestano me iznenađuje strast, predanost, ljubav i kreativnost domaćih dizajnera koji unatoč često teškim vremenima stalno stvaraju, promišljaju, idu dalje…  Delight me osvojio iz nekoliko razloga: prvo me privukao dizajn, volim poslovne kombinacije, a ovo odijelo je po svim kriterijima savršeno, dodajmo tome da sam imala priliku i upoznati tim koji se krije iza branda i njihova su me osobine  – profesionalnost, skromnost, dobronamjernost, toplina, jako pridobile već pri prvom susretu. Ne sumnjam u uspjeh jer jer građen na najljepšim mogućim temeljima.”

Naša urednica Marija Mažar nosi DELIGHT LUXURY odijelo uz remen i torbice riječke dizajnerice HERO4HEROES.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE