skip to Main Content
MENU
Odabrali smo tri savršena jesenska outfita domaćeg branda TARA FASHION!

Odabrali smo tri savršena jesenska outfita domaćeg branda TARA FASHION!

TARA Fashion domaći je brand namijenjen ženama u svim prilikama. Uz hrvatsku kvalitetu i dizajn, Tara Fashion odlikuje bogat asortiman za sve prilike, Tara prati ritam žena kroz svakodnevne obaveze te pronalazi savršene kombinacije za dnevne, poslovne, ali i večernje prilika. 

TARA fashion modni je brend nastao kao prirodan put dizajnerice Marije Fresl koja preko dvadeset godina radi u modnom biznisu. Nakon godina upravljanja pogonom i timom koji je šivao, krojio i dizajnirao za mnoge poznate strane i domaće dizajnere, odlučuje se izraziti svoju viziju odjeće primjerene ženama. Iz te velike ljubavi prema kreiranju i stvaranju nastaje i TARA fashion.

Slogan wear your story TARA fashion modne marke ostavlja slobodu ženama da same kreiraju svoj stil te TARA Fashion kreacije nose na svoj način i u skladu sa svojim životnim stilom, te uživaju u njihovim transformacijama ovisno o dobu dana i prigodi.

Modeli TARA fashion branda specifični su što se uklapaju u stil kako mladih djevojaka tako i zrelih dama, a uz to njeguje se i slow fashion pristup modi, brinući na taj način o ekološkoj održivosti i stvarajući pri tom modele koji su nosivi i više sezona. Taj flow prate i sve nove kolekcije koje se mogu nadograđivati na prethodne, dajući tako kupcima ovog brenda i dodatnu vrijednost ulaganja u svoj stil i garderobu, nasuprot potrošnim trendovskim i jednosezonskim modnim filozofijama.

 

Pred objektivom Ivora Mažara našla se Katia Kuharić.

Jesen kao glavna inspiracija i predivni TARA FASHION modeli, imamo još jednu lijepu modnu priču na našoj Stilueti!

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
Back To Top