ZTC

Tko je još primjetio pravu “rose gold maniju”? Ili još bolje pitanje: Tko se istoj uspio oduprijeti? Ja znam, tko nije! Definitivno obožavam ovaj trend i samu boju jednako na modnim dodacima, cipelama i predmetima za uređenje interija… Prekrasna nijansa, moderna, elegantna i šarmantna u isto vrijeme… 

Ukoliko ste ljubiteljica “doručka sa stilom” i uživate u ručno izrađenom porculanu u divnim ružičastim nijansama sa dodatkom zlata, obožavat će se kolekciju ručno izrađenog porculana brenda RE:ART:CONCEPT.

Važnost hidratacije kože i tijela uopće nikada ne možemo dovoljno naglasiti. Uz novu limitiranu kolekciju EQUA bočica, izrađenu u suradnji sa slovenskom modnom dizajnericom Ninom Šušnjara, ispijanje vode nikada nije bilo zabavnije i ljepše. Prekrasan dizajn i kvaliteta izrade, razlozi su zbog kojih se nećete htjeti odvojiti od ove bočice.

Tko još ne može bez rokovnika i pernice, koji pomažu u svakodnevnom planiranju obaveza i ispisivanju “to do lista”? Na Asosu sam pronašla divne rose gold primjerke, uz koje će te se sa užitkom “baciti” na dnevne zadatke.

Ni domaći brend COCOPAT nije mogao odoljeti rose gold trendu. I drago mi je da nije! Ovu torbicu imam i sama, a svakog puta kada ju nosim dobijem nebrojeno upita i komplimenata. Torbica je vrhunske izrade, savršena za večernje izlaske.


Uz torbicu potrebne su i odgovarajuće cipele. Na Asosu postoji nebrojeno modela i nijansi, a danas su mi za oko zapele lijepe i elegantne potpetice, koje će začiniti svaku odjevnu kombinaciju.

Hogl je nedavno predstavio novu proljetnu kolekciju obuće, koja ostavlja bez daha. Definitivno prate trendove i daju nam najbolju verziju istoga: odlična kvaliteta, udobnost i naravno čaroban dizajn. Ove tenisice plijene poglede i definitivno su na mojoj wish listi ovog proljeća!

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Facebook stranice navedenih brendova

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE