skip to Main Content
MENU
Od highstreet brendova do domaćeg dizajna: najveći božićni shopping vodič za najmlađe!

Od highstreet brendova do domaćeg dizajna: najveći božićni shopping vodič za najmlađe!

Najviše se Božiću raduju najmlađi članovi naših obitelji, a u moru proizvoda ponekad je teško naći nešto posebno i unikatno. No, mi imamo tu sreću da putem Stiluete svakodnevno upoznajemo prekrasne kreativce kojima mašte nimalo ne nedostaje te i nas svojim radom inspiriraju i nadahnjuju.. Vjerujte, s ovim brendovima ispod okićenog bora nećete pogriješiti, a u poklonima jednako uživaju roditelji i dječica…

Dekoracije za dječju sobu

Uređenje interijera za mnoge otvara prostor za neograničenu kreativnost, ugađanje potrebama i osjetilima, te putovanje u svijet mašte i snova…. Dječje sobice, prekrasni su topli ispunjen pastelnim, smirujućim tonovima, razigranim motivima, veselim dekoracijama te prije svega ljubavlju i mirom. Ponovno se okrećemo domaćem dizajnu te biramo personalizirane  proizvode kvalitetne, ručne izrade po svačijoj mjeri. Svi su izrađeni sa mnogo pažnje i ljubavi što ih čini još posebnijima.

LILI HALO DECORATION 

KIKIĆ BUTIKIĆ

kiic

MARASTRACIJE BY JOSIPA

DILEMMA POSTERS

DILEMMA POSTERS

BUBULUBU.HR

BUBU LUBU

Prostora za skladišćenje dječjih igračaka nikada nije dosta, stoga su se za organiziranost te urednost uz razigrani dizajn pobrinuli brendovi Dream, Pinky Kiky Design, Roda Moda te H&M. U ove vesele košare sa različitim uzorcima možete pospremiti baš sve sitnice za one najmlađe. Dječje sobe nikada nisu bile urednije, funkcionalnije te naposlijetku originalnije .

RODA MODA

rodamoda

PINKY KIKY DESIGN

my-space

DREAM

shivshav

H&M

Osvjetljenje je veoma važno u svakoj prostoriji, a uz BERRY BRIGHT FACTORY i LOVE MY SPACE zaboravljamo na klasične odabire te biramo unikatne, razigrane primjerke u najrazličitijim pastelnim tonovima za svačiji gušt. Iskreno, rado bismo ovakve lampice vidjeli i u svojoj sobi, no o tome nekom drugom prilikom ?

Igračke

Za naše klince i klinceze želimo igračke koji će razvijati njihovu maštu i kreativnost, sa kojima će se rado igrati  i dijeliti ih sa prijateljima. Moramo priznati da nas samo jedan pogled na ove prekrasne primjerke vraća u dječje dane…

JASMINA I LUTKICE

Odjeća

Udobno, originalno, funkcionalno, veselo… Samo neki od kriterija koje želimo da odjeća za najmlađe zadovolji, naši dizajneri zadovoljavaju baš svaki od njih. Proizvodi izrađeni sa punom ljubavi i topline čuvat će vaše mališane na toplome!

SHIV SHAV

MR.BEAR

mrbear

RODA MODA

 

DAVIDA’S

davida

Nismo zaboravili niti “torbice” za odlazak u vrtić…

ZARA

zara1

ANDREJA MARAME ZA DOJENJE

andrea-za-dojenje

Pripemila: Katja Grubiša

 

 

 

Facebook KOMENTARI

Back To Top