ZTC

CITY 45 20 modna manifestacija u sklopu Ljeta na gradini održava se četvrtu godinu zaredom te ove godine dolazi u najvećem izdanju koje okuplja čak 20 brendova iz cijele Hrvatske. I ove godine imat ćemo prilike vidjeti posebnu haljinu kao i prvi put na Gradini mušku kolekciju! 

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, stoga ne sumnjamo da će i ove godine gradina vrvjeti Riječanima i Riječankama, ljubiteljima mode, kulture i glazbe. 

Sigurni smo da će i mnogi među vama posjetiti Gradinu 15.7. te i sami zablistati u noći iznenađenja, ljepote i mode. Ako vam nedostaje ideja kako se odjenuti za ljetnu modnu reviju na mi vam donosimo nekoliko prijedloga. Možda vam posluže kao inspiracija ili stvarna ideja, u svakome slučaju sigurni smo da će zaintrigirati vašu maštu te da ćete poželjeti barem isprobati jednu od ovih divnih kreacija, što domaćeg dizajna, što poznatih highstreet brendova. 
Pripremili smo širok spektar brendova i modnih stilova, kako bi inspiraciju pronašao baš svatko. Na Gradini ćemo i ove godine vidjeti brojna poznata modna lice poput brendova: Andy’s i Šik by Ljupka, ali i neke potpune novitete u Rijeci poput modnih velikana Zorana Aragovića i  ELFS-a. 

Kada je u pitanju ljetna moda za svečane prilike, najčešće posežemo za haljinama. Bilo da preferirate dulje ili kraće modele, jarke boje i uzorke ili minimalizam uz pastelne tonove – izaberite lagani materijal u kojem ćete se moći nesputano kretati i uživati u događanju ali i rasplesanom after partyju. Najvažnije je da se vi osjećate ugodno i samopouzdano. Kada vi zračite sigurnošću i ostali će to primijetiti!

Izabrali smo različite haljine od onih nešto ležernijeg kroja do sasvim svečanih, bijelih i šarenih – za svakoga po nešto! Prepuštamo vas inspirativnoj galeriji fotografija i modnom nadahnuću kako naših dizajnera, tako pristupačnih highstreet brendova…

I ne zaboravite, vidimo se ove subote, 15.7. na Gradini u 20. 30 h (službeni početak revije u 21.30).

ANDY’S                                                                                 

ELFS

ANDY’S

ELFS


                                                                  BiteMyStyle
 
ŠIK BY LJUPKA

LA VETRINA

                                                      ZARA

                                                      ZARA

                                                                      MANGO

                                                                                              MANGO

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE