ZTC

Posljednjih dana temperature vrtlogavo rastu, stoga je vrijeme da u ormarima prednje police ponovno zauzmu lagane haljinice. koje nam pružaju dotjeran, ali i ugodan izgled. Potrebno je tek nekoliko kvalitetnih haljina za različite prilike da potpuno preobrazite ili nadogradite proljetnu garderobu. Danas smo izabrali nekoliko odličnih haljina za proljeće, što domaćih dizajnera, što poznati highstreet brendova.

Haljina u zlaćanom tonu poznatog riječkog brenda HERO4HEROES , odličan je odabir kada se želite istaknuti i zabljesnuti u nečemu vrlo posebnom.  Našivene šljokice i plisirana suknja zajedno stvaraju vrlo modernu, ali i nosivu haljinu.


Materijal koji je ugodan na koži, laskavi kroj, nesputanost – sve to krije ova jednostavna, ali i efektna haljina s potpisom BITE MY STYLE. Prugice i pastelni tonovi ovog su pravi su proljetni hit, a ova haljina ima oboje!

ELFS je mnogimaomiljeni domaći brend, a znamo i zašto. Ova neodoljiva haljinica od bijele čipke s romantičnim volanima definitivno je komad koji želimo u svojem ormaru.

Ni highstreet brendovi nimalo ne zaostaju za trendovima, dapače, mnogi su predstavili jedne od svojih najboljih kolekcija. Police vrve haljinama najrazličitijih krojeva i boja, stoga se jednostavno može pronaći ponešto za svakoga. Od nježnih plavkastih haljina, preko moderne ružičaste boje, do cvjetnog uzorka – sve je u razigranom, veselom tonu. 

 
 
 

MANGO

Ovogodišnji zaštitni znak proljeća su definitivno volani, posebice na rukavima. Ovaj detalj dodaje pravu dozu ženstvenosti i romantike. 

ZARA

 
ZARA

Izaberite ono što najviše odgovara vašem tijelu i modnom ukusu, naglašava vaše adute i osobnost. Najbitnije je od svega jest da se dobro osjećate u onome što nosite.
H&M

H&M

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: web stranice navedenih brendova

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE