skip to Main Content
MENU
O povezanosti osobnog i poslovnog brandiranja u sklopu Networking Breakfasta
Imala sam priliku govoriti o važnosti dobrog brandiranja

O povezanosti osobnog i poslovnog brandiranja u sklopu Networking Breakfasta

Nakon što je u Rijeci u lipnju održana prva ovogodišnja konferencija o mogućnostima financiranja za poduzetnice, na red je došao i prvi Networking breakfast, u prekrasnom restoranu Molo Longo. Ivana Matić, Women  In Adria sudionicama je objasnila sve što djelatnosti i mogućnosti, dok je ispred Raiffeisen banke ponudu za poduzetnice i WIA članice    predstavio direktor regije Hrvoje Budak.

Hrvoje Budak

Imala sam priliku održati glavno predavanje na temu osobnog branda poduzetnice i povezanosti osobnog i poslovnog brandiranja.

Imala sam priliku govoriti o važnosti dobrog brandiranja

“Budite dobar i trajan brend, a ne slučajan trend”

“Društvene mreže odličan su alat promocije i stvaranja imidža no treba ih koristiti pametno, imajući na umu načela društvenosti, pozitivnog stava, dobrih namjera i kvalitetnoh povezivanja.

Izbjegnite klasične zamke i budite sami sebi najjači adut, poslovni svijet više se ne veže uz jake, nedostižne i moćne brendove već uz kreativne, sposobobne, proaktivne i profesionalne pojedince koji svoje brandove predstavljaju.”

Istaknula sam prisutnima i da su Facebook, Instagram te ostale društvene mreže naša vizitka u 21.stoljeću koje je pravila poslovanja iz temelja promijenilo te je osobni branding postao ne samo poželjan već i nužan za profesionalnu i uspješnu karijeru u bilo kojoj djelatnosti.

Kao odličan primjer autentičnosti poslužila je WIA  članica Andrea Anić Dokmanović koja je slika i prilika svog branda odjeće Andy’s.

>

Andrea Anić Dokmanović uvijek nosi svoj dizajn

Na kraju službenog dijela Natalija Crnički je predstavila must-have aplikaciju Salonize, za uslužne djelatnosti.

Natalija CrničkiNetworking se nastavio dugo izvan predviđenog vremena, a potvdio je smisao – povezivanje, upoznavanje i djelovanje. Najljepše stvari se u poslu događaju kad pravi ljudi kliknu, a za to je potrebno pravo vrijeme i mjesto. Nama se sve poklopilo, ovom prilikom još jednom zahvaljujem na pozivu, veselim se daljnjim projektima!

 

Pripremila: Marija Mažar

Foto: Maja Stevanović

Facebook KOMENTARI

Back To Top