ZTC

Ljeto je pri kraju, vraćamo se u svakodnevicu, napunjenih baterija, s lijepim uspomenama, preplanulim tenom i kosom posvijetljenom od sunca. Međutim, dok smo mi punili baterije uživajući u ljetnim radostima, moru i suncu, naša kosa je praznila svoje baterije, izložena soli i visokim temperaturama. Upravo zato je povratak s godišnjeg odmora idealan trenutak da posvetimo svojoj kosi malo pažnje i njege te joj vratimo sjaj, zdravlje i ljepotu kako bi ponosno bila kruna našeg lica tijekom jeseni i zime.

Nuova Fibra je Kemonov najnoviji tretman iz linije Actyva, a riječ je o liniji veganske kozmetike koja objedinjuje ono najbolje iz prirode s najmodernijim znanstvenim dostignućima kako bi ponudila učinkovita i revolucionarna rješenja bez sulfata, parabena, parafinskih ulja i drugih štetnih sastojaka.

Nuova Fibra tretman je na bazi proteina amaranta i ekstrakta crvene alge. Savršen je odabir za  svaku kosu jer je riječ o profesionalnom tretmanu koji sadrži inovativni patentirani sastojak Bond Creator Complex, zahvaljujući kojem se obnavljaju disulfidne veze unutar vlasi pa je rezultat rekonstrukcije dubinsko obnavljanje kose iznutra, a ne samo kozmetičko zaglađivanje kose izvana. Ovaj tretman obnavlja ostarjelu, beživotnu, oštećenu kosu čineći je punijom, snažnijom, zaglađenom i sjajnom, a rezultati su vidljivi momentalno te su postojani čak i do mjesec i pol dana, uz održavanje odgovarajućim proizvodima za pranje i njegu kose kod kuće.

Ovaj tretman donosi još jednu veliku novost, a to je napuštanje frotirnih ručnika i uvođenje posebnih ručnika od mikrovlakana koji upijaju dva puta više vode od klasičnih ručnika te su puno zdraviji za kosu jer smanjuju oštećivanje i zapetljavanje vlasi.

Kako bi ovu blagodat omogućili i vama, uz kupnju Nuova Fibra maske i šampona za kućnu njegu dobivate na poklon i ovaj ručnik od mikrovlakana.

Osim što čini čuda na kosi, tretman Nuova Fibra ima i dvije jako važne prednosti, a to su brzina i cijena. Naime, ovaj tretman produžit će samo za pola sata uobičajeni odlazak frizeru na feniranje, odnosno za 45min ukoliko se odlučite za intenzivni tretman koji uključuje i transdermičku infuziju kisika i hijaluronske kiseline za iznimno oštećene kose. U 4look Academy osnovni Nuova Fibra tretman možete dobiti po cijeni od 150 kuna na kratkoj kosi, 170 kuna na poludugoj kosi ili 190 kuna na dugoj kosi.

Naša je urednica Marija Mažar probala tretman te ima samo riječi hvale:

„Poziv iz 4looka sam prihvatila odmah, nakon ljeta moja je kosa doista trebala brzinski refresh, probala sam tretman i već pri prvom dodiru kose osjetila sve dobrobiti. Naravno, tu su i fotografije Stelle Mešić koje otkrivaju o kolikoj se promjeni u kratkom vremenskom roku radi. No, to nije sve Actyva liniju koristim i kod kuće zadnjih dva tjedna i kosa mi je zaista sjajnija i bolja, vidi se da je nahranjena,  nakon pranja ne moram ju dodatnu tretirati, posušim i to je to. Spremna sam za sve prilike, što mi donosi i veliku uštedu vremena kojeg mi uvijek nedostaje. Svakako preporučam tretman kao i ovu liniju proizvoda, ovaj period idealan je da vratite kosi zdravlje i ljepotu jer ona je ipak kruna našeg izgleda. Neka bude sjajna i privlačna!“

 

Ne zaboravite da je samo zdrava kosa lijepa kosa i Nuova fibra tretmane rekonstrukcije kose potražite u 4look Academy, kao i svim Actyva salonima diljem Hrvatske.

FOTO: STELLA MEŠIĆ

PRIPREMILA: STILUETA u suradnji s 4LOOK ACADEMY RIJEKA

4look Facebook

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE