ZTC

Zapadni trgovački centar u Rijeci u svojih je pet godina rada postao omiljena shopping destinacija na Kvarneru, no ne samo to, stalnim unapređenjem usluga i ponudom ne prestaje svojim kupcima i posjetiteljima stalno pružati više i bolje, prateći njihove želje i potrebe.

Živimo u brzim i izazovnim vremenima te je balansiranje dnevnim obavezama postalo izazov, stoga nova usluga donosi veliko olakšanje brojnim pojedincima kao i priliku da spoje ugodno s korisnim. Dok obavljate kupovinu, uživate na kavi, frizuri, sređujete nokte ili nešto sasvim treće, za vaš automobil brine CITY OIL auto servis koji uz vrhunsku proizvode donosi izvrsnost, bilo da se radi o jednostavnim uslugama poput izmjene ulja i filtera ulja, zamjena brisača stakla, krpanja gume bez demontaže, promjena žaruljica  ili kompleksnijim, a  sve usluge možete pogledati na: USLUGE SERVISA CITY OIL.

“Jako smo sretni i ponosni što našim posjetiteljima i kupcima možemo ponuditi novu uslugu po uzoru na svjetske metropole”, istaknula je i managerica centra Željka Budić, a oduševljenje nisu krili posjetitelji koji su potvrdili kako je i ova usluga savršeno upotpunila ponudu centra.

CITY OIL brzi auto servis u sklopu trgovačkog centra jedinstvena je ponuda u Rijeci, ali i puno šire, riječki ZTC stalnim inovacijama stavlja imperativ na zadovoljstvo svih posjetitelja koji sada mogu odraditi još jednu bitnu stavku uz uštedu dragocjenog vremena imajući na umu da je sigurna vožnja i briga oko limenog ljubimca u odličnim rukama CITY OIL tima u sklopu ZTC-a.

Sve informacije čekaju vas na CITY OIL, kontakt telefoni: 051 510 393, 091 328 2222. 

Pripremila: Stilueta

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE