ZTC

Riječki plesni klub, Superdance Lorena  natjecao se na međunarodnom turniru u Tuzli. Inače, osvajači mnogih priznanja i nagrada na državnim, europskim i svjetskim natjecanjima ,oduševili su susjednu BIH svojim solo izvedbama.
Superdance već godinama djeluje pod vodstvom trenerice, plesačice i koreografkinje Lorene Pavić (Toretto).

Lorena je prvakinja u više disciplina, međunarodna sutkinja te ambasadorica WADF organizacije za Hrvatsku.

“Uz mnoge druge, paralelno smo se spremali i za ovaj veliki događaj. Dodatni treninzi i naporne probe na kraju su se isplatile kao i uvijek. Umorni smo, ali presretni unatoč  mukotrpnom trudu i odricanju zato se zahvaljujem i našim roditeljima na organizaciji i strpljenju. Turnir je brojao preko 630 učesnika,a održao se u sportskoj dvorani Mejdan. Bili smo jedini predstavnici naše zemlje i to nas uz same nagrade čini još ponosnijima. U Tuzli su nas dočekali s velikim gostoprimstvom, a najviše su nam podrške pružili kolege iz Sarajeva. Inače,prijavili smo se s 4 točke  (u disciplinama showdance,MTV style i Street dance) te smo se vratili s 3 zlatne i jednom  srebrnom medaljom. Ja sam nastupila s točkama “Popular” i “Super Bowl” u kategoriji odraslih, dok su moji solisti Lana Kopajtić (12) i Marko Maretić (10) nastupili s točkama “Qele-qele” i “The Street” u kategoriji djece. “
Riječki plesači i plesačice broje zavidne uspjehe diljem Lijepe naše i šire te i ovom prilikom čestitamo Loreni i njezinom timu na velikom uspjehu!

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE