ZTC

U Sheratonu predstavljen novi koncept vježbanja. Goran Vlaović I Stipe Drviš vježbali i zabavljali se na partyu Disco Gym by Polleo Sport!

Prvi u nizu  “DISCO GYM POLLEO” partya održao se sinoć u preuređenoj teretani hotela Sheraton  vlasnika Zorana Sedlara, bivšeg nogometaša.

Goran koji i nakon završetka karijere ne odustaje od aktivnih treninga i dalje je u fantastičnoj kondiciji pokazao  je to i siinoć jer je  bez obzira na ležernu atmosferu odradio trening od puna dva sata. Koncept je zamišljen kao gym sa disco glazbom prilagođenom rasvjetom koji je kao host vodiio  BABY DOOKS na oduševljenje prisutnih Nevena Ciganović, Mile Elegović, Ronalda Brausa, top modela hrvatske Marine Mirt, boksača Stipe Drviša. 

 Disco Gym Polleo Sport  je novitet u konceptu teretana.

Cilj ovog eventa nam je da postane tradicija tako doprinoseći društvenom životu naših klijenata te ujedno motivirajući čimbenik što se posbno svidjelo Nini Kraljić koja nije pobornik gyma, ali ovakav ležeran pristup joj odgovara. Ovakav pristup više odgovara većini klijentele koja rekreativno vježba, ali smatra sam čin dolaska u teretanu izvjesnim oblikom društvenog života. 

Fotografije Bruno Zlomislić