ZTC

Brojne žene, ali i muškarci, vode bitku s dlačicama na različitim dijelovima tijela, čak i licu. Dlakavost je neugodna pojava i utječe na lošu sliku koju imamo o sebi, loše samopouzdanje i skrivanje, no postoji način kako bezbolno i učinkovito reći zbogom dlačica i prihvatiti priliku da uživate u najboljem izdanju sebe!

No+Vello je mreža specializiranih centara za svjetlosnu terapiju s naglaskom na fotoepilaciji, a već dvije godine No+Vello centar djeluje u Rijeci. Na adresi Venuccieve stube 2, ovaj centar nudi usluge ženama i muškarcima,

No+Vello je svjetski broj jedan u fotoepilaciji i fotopomlađivanju, a cijeli je sistem ideja liječnika koji je začetnik inovativnog koncepta,  svakom klijentu pristupaju individualno brineći o zdravlju i pružajući najbolji savjet kako bi se tretmanima prepustili s povjerenjem.

Fotoepilacija nije jedina djelatnost ovog poznatog mjesta, nude i tretmane pomlađivanja te izbjeljivanja zubiju, a klijentice se često nakon što se uvjere u kvalitetu tretmana, odlučuju i na ostale kojima svom izgledu i ljepoti vraćaju sjaj te se u svom tijelu osjećaju dobro i ugodno što se reflektira i na ostala područja u životu.

Više od 1000 centara u 16 država sigurno svjedoče o kvaliteti i uspjehu franšize jer kad pišemo o ljepoti, usmena preporuka i imidž u javnosti dovode do prepoznatljivosti brendova kao što je No+Vello.

Fotoepilacija je tretman dugotrajnog uklanjanja dlačica pomoću korištenja svjetla, tretman nije bolan, a  broj tretmana se razlikuje ovisno o tipu i gustoči dlačica. 

Ono što nas je dodalno oduševilo u ovom specijaliziranom centru je jedinstvena cijena tretmana od 250,00kn, a radi velikog odaziva produžena je i akcija po kojoj uz dva tretmana treći uz poklon iznenađenja dobivate besplatno  te traje do 01.03.017.

Prvi tjedan siječnja vrijeme je kad upijamo u sebe nove odluke, jedna od njih mora biti i odluka da budete još bolja verzija sebe, bilo da se radi o izbjeljivanju zubiju, fotopomlađivanju koje  smanjuje bore i izrazne linije, preoblikuje lice, ujedinjuje ten, daje sjaj i efekt zatezanja kože, te u konačnici, pruža zdraviji i pomlađeniji izgled ili o fotoepilaciji – metodi koja pruža glatku i njegovanu kožu kojoj svi težimo.

Ne čekajte ponedjeljak, sutra, dobre odluke donose se sada i danas, a uz priliku koju No+Vello svojim postojećim i novim klijentima nudi do početka ožujka, odluka o tretmanima koje nude postaje još bolja ideja!

Mob: 051 677 262  E-mail: rijeka@nomasvello.hr

NO+VELLO

[vcex_image_flexslider control_thumbs=”false” image_ids=”42175,42174,42173,42172,42170″ img_width=”800″ img_height=”600″]
[vc_gmaps link=”#E-8_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” title=”NO+VELLO RIJEKA, Venuccieve stube 2 “]

Vaši komentari