ZTC
Trčanje je aktivnost koja ima brojne dobrobiti za duh i tijelo. A baš danas i vi se možete pridružiti jednoj novoj riječkoj inicijativi i u 20h saznati koje su prednosti trčanja. Uvodno zagrijavanje, prvo lagano trčanje, istezanje, razgovor. Za prvo trčanje će biti dovoljno, svakako dajte priliku trčanju i dajte priliku sebi i pročitajte što o svemu kaže inicijator, Marko Kuljanac.
Moje ime je Marko. Imam plan pokrenuti ljude na bavljenje nekim oblikom tjelesne aktivnosti, a to bi u ovom slučaju bilo trčanje.
Mnogi ni ne znaju da smo deveta zemlja u Europi po pretilosti! Ne bih spominjao samo pretilost, već bih napomenuo da želim biti podrška ljudima koji žele izgubiti kilograme, koji žele zadržati postojeću figuru, učvrstiti tijelo ili čak ljude koji žele dobiti mišićnu masu.
Mislim da je sve u grupi jednostavno lakše.
Trebaš društvo, trebaš podršku ili jednostavno trebaš nekoga tko će ti reći zašto bi se trebao baviti tjelesnom aktivnosti, dođi i sam se uvjeri koliko je to zapravo dobro. Kada? 30. 5. 2017. na riječkom Terminalu. Ovo će biti prvo trčanje. Nadam se velikom odazivu. Neće biti teško u početku, ali nitko te ne tjera da oboriš državni rekord na 100 metara, zasad ?
Dođi, budi zdrav, odbaci predrasude, neka te ne bude sram. Učini nešto za sebe već sljedećeg tjedna. Meni će biti neizmjerno drago, a ti ćeš biti zdraviji no ikada.
Čekam Vas par minuta ranije. Vidimo se!
Želio bih samo napomenuti kako je 2016. godine u Hrvatskoj rođeno samo 36 372 djece, dok je broj umrlih 52 034 osoba. Prvi smrtni neprijatelj u Hrvatskoj su bolesti cirkulacijskog sustava. Znate li zašto? Zato jer se tjelesnom aktivnošću bavi manje od 25% ljudi. U razvijenim zemljama sportskom aktivnošću se bavi više od 50% ljudi. To je ogromna razlika. Pobijedimo bolest, smanjimo stres, budimo zdravi! Razmislite o svom zdravlju prije nego li bude kasno. Vidimo se!
Vaši komentari
DUX NEKRETNINE