Stiglo nam je vrijeme kada žene sve više uskaču u lijepe haljine svih modela i dužina –  dugačke, kratke, uske, lepršave –  svaka haljina donosi neki poseban šarm na svoj način.

Ukoliko ste i vi jedna od onih žena koja ljeti obožava lepršave haljine svratite u dućan Bellissima Alisa koji se nalazi u pothodniku robne kuće RI, u ulici Riva 6, koje Riječanke obožavaju. Pronađite nešto za sebe, a ljubazno osoblje i prihvatljive cijene sigurno će vas navesti da se vratite.

Snimali smo editorijal s modelom Ines Perhat kod kazališta Ivana pl. Zajca koje se savršeno uklopilo u ovu modnu kolekciju. Odjeća je napravljena od visokokvalitetnih materijala te sa sigurnošću možemo reći kako je Bellissima Alisa kvalitetan brend koji svojim kupcima može ponuditi kvalitetu i prekrasan dizajn.

Za vas smo spremili tri haljine koje smo jedva odabrali od cjelokupne ponude, ima ih zaista mnogo i sve su predivne na svoj način.

Ova bež čipkasta haljina do koljena je savršenog kroja, a svojom jednostavnošću u vaš izgled unosi eleganciju i pogodna je za kombinaciju s torbicom i cipelama u raznim bojama.

Volimo dugačke haljine ugodnog materijala u kojima ćemo se osjećati savršeno u toplijim danima. Šarena haljina koju vam donosimo je upravo takva. Zbog prekrasnog dizajna i ugodnog kroja poželjet ćemo je nositi svaki dan.


Za sve žene koje su ljubiteljice lepršavih haljina, ova haljina iz kolekcije Bellissima Alisa je onda upravo za vas. Prekrasan ombre dizajn i kvalitetan materijal ovu haljinu su podigli na jednu novu razinu koja nas je oduševila.

Ne znamo koja od ovih haljina nam je draža, svaka na svoj način ističe šarm, osobnost i stil. Ali jedino što znamo je da nakon kave u gradu ili šetnje Korzom prošećete i do dućana Bellissima Alisa i odaberete svoju kombinaciju iz snova.

Foto: Matea Kevrić

Pripremila: Ines Cunjak

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE