ZTC

Rijeka je postala bogatija za dva nova mjesta za sve zaljubljenice u modu i ljepotu. U Tower centru, riječkim shopping kraljicama svoja vrata otvorile su monoshop trgovine talijanskih brendova  Fracomina te itStyle makeup. Riječ je o priznatim talijanskim brandovima koji su na otvaranju predstavili kolekcije za ljeto 2017.godine.

Zbog krojeva koji pristaju ženama svih dobnih skupina, kolekciju Fracomina zasigurno će  mnoge žene poželjeti imati u svome ormaru – posebno poklonice urbane i ženstvene mode. Nove su kolekcije prilagođene dnevnim i večernjim varijantama te su namijenjene ženama sa stilom i stavom. Nova destinacija na riječkoj beauty karti je i itStyle makeup. Uz široku paletu make-up proizvoda, redom svih proizvedenih u Italiji, ono što ovaj brend uz dakako visoku kvalitetu čini jedinstvenim jesu i krajnje pristupačne cijene čime ova kozmetika može biti dostupna svima. Jučerašnji posjetitelji koji su osvježili svoju garderobu i saznali više o novim kozmetičkim trendovima su:

FRACOMINA

FRACOMINA monoshop trgovina, prva je trgovina branda Fracomina u Hrvatskoj.

Smještena je na trećem katu riječkog Tower centra. Ovaj moderno i luksuzno opremljen prostor prostire se na čak 120 m². Riječ je o priznatom i poznatom talijanskom modnom brendu Fracomina čije su kolekcije pravi izbor za sve one koji prate modu i žele se osjećati ugodno u svakoj situaciji, svakodnevno na poslu i u slobodno vrijeme.

Svojim jedinstvenim konceptom i bogatom ponudom kolekcija ljeto 2017. nudi nam kompromis između različitih i interesantnih stilova za moderne, fashion djevojke i super chic, otmjene dame.

IT DJEVOJKA NOVE GENERACIJE

Tema kolekcije ljeto 2017. je i  It djevojka nove generacije s elegantnim dodirom glamuroznih 50-ih godina. Svakako kombinacije koje prkose dosadašnjim strogim pravilima odijevanja. Posljedično tome, rezultat ljetne kolekcije je sofisticirani izbor odjeće u kombinacijama jakna izbljeđenog jeans-a te slatkih i nježnih lepršavih haljina.

Kolekcija donosi i jedinstvene kombinacije točkica i jarkih boja koje nose i zvijezde, crno-bijele kombinacije, koja su uvijek zimzelene i nikad ne izlaze iz stila.Midi i duge haljine obogaćene  su snažnim printevima, isto kao i gornji dijelovi, te hlače i suknje.Ovim dijelom kolekcije dizajneri su obuhvatili puno stilova i poigrali su se sa jedinstvenih detaljima od čipke, te aplikacijama od kristala i bisera.

Nova destinacija na RIJEČKOJ beauty karti je itStyle makeup.

itStyle KOZMETIKA

itStyle poznati je talijanski dekorativni kozmetički brend. Dvadeset godina iskustva u razvoju kozmetike razlog su zbog kojeg su trgovine itStyle mjesto na kojem svaka žena nalazi proizvode, boje i nijanse kojim naglašava svoju ljepotu i šarm. Danas je u svijetu otvoreno više od 100 trgovina i 228 samostalnih kozmetičkih kornera.

Nakon Splita i Zagreba prodavaonica kozmetike itStyle otvorila je svoja vrata i riječkom

Tower centru, na etaži +1.

Dekorativna linija kozmetike sastoji se od make up linije i dodataka, linije lakova, mirisa i preparata za profesionalnu njegu..

LUKSUZ DOSTUPAN SVIMA

 

Ako je itko u svijetu poznat po smislu za modu i općenito ljepotu, onda su to definitivno Talijani koji su i danas na samom vrhu modne industrije. Ne odnosi se to samo na odjeću  već su podjednako dobri i u kozmetičkoj industriji.

itStyle kozmetika jedan je od njihovih beauty brendova s dugogodišnjom tradicijom koji je, na radost brojnih fashionistica, nakon Splita i Zagreba stigao i u Rijeku, u Tower centar.

Uz široku paletu make-up proizvoda, redom svih proizvedenih u Italiji, ono što ovaj brend uz dakako visoku kvalitetu čini jedinstvenim jesu i krajnje pristupačne cijene čime ova kozmetika može biti dostupna svima. Misija itStyle kozmetike je pomoći klijenticama u izražavanju vlastite osobnosti, te im omogućiti da na jednostavan način daju svom izgledu prijeko potrebnu svježinu i profinjeni stil. 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE