Dokaza da se naša voljena Rijeka polako budi je mnogo, a nova manifestacija “Noć riječkih trgova”, samo je jedan u nizu. Uz Riječke ljetne noći i Ljeto na gradini – najveća ljetna događanja u Rijeci od 6. srpnja oživjet će i riječki Stari grad u posebnim bojama i ritmovima. 

Ova zanimljiva manifestacija pokrenuta je od strane riječkih ugostitelja s željom da i Stari grad oživi bogatom turističkom ponudom u ljetnim mjesecima. Ljepote trgove trebaju zasluženo pridobiti veću pozornost i posjećenost kako građana tako i turista. 

Trgovi koji će zablistati u ljetnim noćima su:  Trg Ivana Koblera, Trg Riječke rezolucije te nedavno renovirani Pavlinski trg. Različiti koncerti zadovoljit će glazbene ukuse širokog spektra gledatelja, a ulaz će biti slobodan.

Na Koblerovom trgu nas od od 6. srpnja do 14. rujna do 20 do 24 sata očekuje program „Četvrtkom na Koblerovom“. Najavljeni su nastupi grupa mEmenTo, By The Way Band i Love Runners, a program će se dopunjavati s vremenom.  

Trg Riječke rezolucije obogatit će nastupi violončelistica – Ana Rucner 15. srpnja i sarajevska umjetnica, interpretatorica sevdalinki Amira Medunjanin 20. srpnja. Karte se mogu kupiti u Dallas Music Shopu.

Pavlinski trg zablistat će krajem srpnja s nastupima Karin Kuljanić (27.7.) i Dijagnoze Band (29.7.).

Očekuje ns bogati glazbeni program za sve dobne skupine i glazbene ukuse, stoga neka dugo toplo ljeto započne!

Pripremila: Stilueta
Photo: Eni Brušnjak

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE