skip to Main Content
MENU
Nova kolekcija Vesne Spose nosi duh blagdanske elegancije i glamura

Nova kolekcija Vesne Spose nosi duh blagdanske elegancije i glamura

I za ovu zimu poznata hrvatska dizajnerica Vesna Pretković pripremila je limitiranu kolekciju elegantnih večernjih i vjenčanih haljina koje su savršene za nadolazeće gala zabave ili bajkovita vjenčanja. Modernom  ženskom kolekcijom za jesen/zimu 2016 dominiraju top boje sezone i pažljivo birani vrhunski materijali, povezani sa čipkom i tilom, a sve u znaku nadolazećih blagdana. Naglasak je na finim krojevima koji laskaju ženskoj silueti, a detalji na haljinama slave eleganciju.

Kolekcijom “Božićna haljina by Vesna SPOSA” prevladavaju crna, crvena, zlatna i puderaste boje koje svojim sjajem dodatno naglašavaju čaroliju blagdanskog doba. Lepršavost materijala svaku haljinu čini udobnom i nosivom, a važan su dio svakako šljokice i čipka kao ovogodišnji ultimativni hit. Vjenčanice su  posebno raskošne, s upečatljivim donjim dijelom i upotpunjene prozirnim velovima koje će upotpuniti ovu zimsku čaroliju. Šminku potpisuju Amadea Krajnović -Studio red lips i Ivona Opačak-Royal Nails, a frizure  studio „B“ Biljane Dedić dok je styling upotpunjen i KARLA cipelama. Patrick Seretin  i Ema Pilić u angažmanu plesnog centra Bamboleo  nastupili su u pauzi između modnih revija.

Reviju su nosile  poznate manekenke Ivana Mišura, Natalija Prica, Nikolina Miletić, Rahela Barić, Lorena Kovač. U kolekciji su uživala brojna poznata lica poput operne pjevačice Sandre Bagarić, koja je ujedno i vodila  program, Ane Vilenice, Danijele Pintarić, Lidije Bačić, Snježane Mehun, Anje Alavanje, Barbare i Tine Šegetin, Hane Hadžiavdagić Tabaković, Matee Elezović, Sonje Kovač, aktualne Miss Universe Hrvatske Barbare Filipović, Anamarije Žužul, Katarine Strahinić, Borisa Banovića koji su uživali i na domjenku uz slastice Bajadere, Milke. Za potpuni božićni ugođaj  pobrinuli su se ekipa SMASH i DJ-Ivan Hendija.

Kako se bliži vrijeme božićnog darivanja Vesna Pretković je drage goste obradovala poklonima preparativne kozmetike  iz L’oreala u kojima će uživati sve pripadnice ljepšeg spola.

 

Vaši komentari
Back To Top