skip to Main Content
MENU
NOVA KOLEKCIJA NAKITA LANA AND LOVE KRASI LIJEPU LIDIJU LEŠIĆ!

NOVA KOLEKCIJA NAKITA LANA AND LOVE KRASI LIJEPU LIDIJU LEŠIĆ!

 Zvjezdani sjaj minimalističke kolekcije Orion

Nakon što je svojom prvom kolekcijom osvojila sve zaljubljenice u minimalizam, dizajnerica nakita i osnivačica branda Lana and LoveLana Klipa nastavlja očaravati novom kolekcijom. Kako je od samog početka prsten sa simbolom zvijezde i biserom zbog svoje traženosti postao zaštitni znak branda, Lana je odlučila ljubiteljicama decentnog nakita ponovno ponuditi omiljeni simbol kojem je ovaj put posvetila čitavu novu kolekciju i nadjenula joj naziv Orion, prema zviježđu koje krije tajnu nastanka svih zvijezda i svjetova.

Zviježđe Orion često je opisivano kao najsjajnije zviježđe čime se savršeno uklapa u priču koja inspirira ovu dizajnericu. Njena vječna inspiracija je jednostavna i decentna žena s dozom tajanstvenosti, no njena tajanstvenost ne sakriva njen unutarnji sjaj, već ga suprotno dodatno ističe poput sjaja zvijezde na noćnom nebu. Upravo takva žena je i manekenka Lidija Lešić, čija se jednostavnost idealno poklapa s minimalističkim nakitom. Kako je Lana pokrenula svoj brand iz vlastite potrebe za nealergenim materijalima po prihvatljivim cijenama i ovu kolekciju odlikuje uporaba srebra, zlata, poludragog kamenja i kristala, a dodatak kolekciji bit će i prestižni ohridski biseri kojima svojevremeno nije odoljela ni engleska kraljica Elizabeta.

Kvalitetu nakita prepoznale su žene diljem Europe, čak i izvan nje, što nije čudno jer je sav nakit produkt ručnog rada, a način izrade koji polazi od čiste sirovine do gotovog proizvoda bit će uskoro vidljiv i u videima na web stranici branda. Kako ni jači spol ne bi bio lišen kvalitetnog i lijepog nakita, Lana and Love priprema proizvode i za njih, kako je sama dizajnerica i najavila prethodnom kolekcijom. Za muškarce koji cijene minimalizam bit će u ponudi narukvice koje će poput i ženskih modela biti nosive u svim prilikama.

Pored nove kolekcije, novitet koji se veže uz ovaj brand je i web shop dostupan na www.lanaandlove.hr na kojem, od kako je otvoren, količina interesa ne prestaje iznenađivati. Osim na web stranici, ovaj nakit možete vidjeti putem Facebook stranice i Instagram profila, gdje ćete se sigurno zaljubiti u novu kolekciju.

Model: Lidija Lešić

Šminka: Marko Tolić

Kosa: Salon Teuta

Nokti: Josipa Beauty&Pro Salon

Fotograf: Marko Petrović

Izvor: PR

Vaši komentari
Back To Top