skip to Main Content
MENU
Nova kolekcija ELFS tenisica prati potrebe urbane žene

Nova kolekcija ELFS tenisica prati potrebe urbane žene

Pred nama su mjeseci kada modni brendovi iz rukava izvlače svoje adute za  sezonu jesen/zima, mnogi zaljubljenici u modu s nestrpljenjem su (do)čekali. Sudeći po najavama, ispred nas je vrijeme promjena, vedrih boja i smjelih kombinacija modnih dodataka koje diktiraju svjetski modni brendovi, a koje svojom ponudom u stopu prati i najpopularniji domaći lifestyle store – ShoeBeDo.
 
     Nakon prošlogodišnje uspješne suradnje s jednim od omiljenih domaćih modnih brendova – modnim dvojcem ELFS, suradnja je nastavljena i ove sezone. Tako će se na ShoeBeDo policama ekskluzivno naći nova kolekcija ELFS tenisica s pregršt šljokica, našivenih sjajnih motiva, zanimljivih dezena, naoko nespojivih boja, ali i klasični modeli tenisica u besprijekornoj plišanoj izvedbi sa zanimljivim detaljima koji im daju prepoznatljiv izgled. Jedan od tih detalja je svakako i motiv zvijezde, koji je obilježio modni brend ELFS od samih njihovih početaka, a ove sezone na tenisicama doslovno sjaji punim sjajem.


  
Nova kolekcija tenisica oduševit će sve pobornike sportske elegancije, kao i modne znalce i trendseter(ic)e, svojim razigranim i lepršavim stilom. Tenisice koje možete nositi u svakodnevnoj šetnji parkom, na subotnjoj špici, tijekom nedjeljnog odlaska na tržnicu ili pak u ludom noćnom izlasku, definicija su sportske elegancije, udobnosti i nosivosti u svim prilikama, a može ih se pronaći u svim ShoeBeDo dućanima, kao i na webshopu www.shoebedo.com

Fotograf: Danijel Galić
Model: Katarina Skelin (Talia model)
Šminka: Nicole Massan
Frizura: Matea Plazonić

Vaši komentari
Back To Top