Bellissima Alisa sigurno je jedna od najomiljenih modnih oaza u našoj Rijeci. To nas ne čudi, prva asocijacija na ovaj butik su ljubazna i susretljiva lica koja svaki dolazak začine osmijehom i toplinom, bilo da je dolazak  s ciljem kupovine ili razgledavanja noviteta.

Druga asocijacija je odjeća i kolekcije koje su profinjene, ženstvene i fine, radi se o komadima koji ne zastarijevaju i savršen su spoj klasike i trendova što vam je garancija da će prijateljstvo vas i kreacije biti dugotrajno, a znamo da su takva prijateljstva najljepša.

Iako je moda danas brza i nekako nezasitna, sve mi na kraju u ormarima imamo par komada koje posebno volimo. Upravo takve komade pronaći ćete na ovom posebnom mjestu. One koje ćete ipak nekako više voljeti i jedva ih čekati nositi iz sezone u sezonu…

Ispred objektiva Ivora Mažara, prekrasna Ivana Brkljačić predstavlja novu kolekciju koja vas čeka u butiku BELLISSIMA ALISA  koji se nalazi  u pothodniku ispod Robne kuće RI, u ulici Riva 6. Odjeća je odraz naše osobnosti, a ovo mjesto donosi velik izbor i mogućnost da svoju dobru energiju obučete u prelijepe kreacije! Uživajte u modi, uživajte u proljetnim danima i najbitnije – uživajte u sebi!

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE