ZTC

Ana Bučević je profesorica, motivacijska govornica, majka i supruga, ali i autorica tri bestselera. U životu je naišla na mnoge prepreke i teške životne trenutke što ju je navelo da pomogne sebi i drugima. Njezini seminari se rasprodaju u samo nekoliko sati, a na njezin youtube kanal Safari duha pretplatilo se preko 150 tisuća ljudi, a sami pregledi njezinih videa dokazuju kako je svima potreban netko tko će im pomoći u životu. U knjižarama se traže nova izdanja čak i prije raspordanih knjiga i CD-a, a trenutno je na putu i 4. knjiga “Biti i imati”.

“Biti i imati” je knjiga o novcu, a Ana kaže da niti jednu od svojih knjiga nije strastvenije pisala, jer su spoznaje koje je odlučila podijeliti s vama promijenile njezin život. Ovo nije samo obična knjiga o novcu, ovo je duhovna knjiga o novcu, knjiga gdje se govori o tome kako ga imati, ali prije svega kako biti.

Knjiga će biti dostupna za javnost početkom srpnja 2018. godine.

Ukoliko još ne znate o čemu se zapravo ovdje radi pratite Anu na njezinom Youtube kanalu i Facebok stranici i sve će vam biti jasnije.

Pripremila: Stilueta
 

Kancelarija bar