Ana Bučević je profesorica, motivacijska govornica, majka i supruga, ali i autorica tri bestselera. U životu je naišla na mnoge prepreke i teške životne trenutke što ju je navelo da pomogne sebi i drugima. Njezini seminari se rasprodaju u samo nekoliko sati, a na njezin youtube kanal Safari duha pretplatilo se preko 150 tisuća ljudi, a sami pregledi njezinih videa dokazuju kako je svima potreban netko tko će im pomoći u životu. U knjižarama se traže nova izdanja čak i prije raspordanih knjiga i CD-a, a trenutno je na putu i 4. knjiga “Biti i imati”.

“Biti i imati” je knjiga o novcu, a Ana kaže da niti jednu od svojih knjiga nije strastvenije pisala, jer su spoznaje koje je odlučila podijeliti s vama promijenile njezin život. Ovo nije samo obična knjiga o novcu, ovo je duhovna knjiga o novcu, knjiga gdje se govori o tome kako ga imati, ali prije svega kako biti. Knjigom je željela razbiti iluzije da je ne moguće biti i imati, jer upravo to je jedna od zabluda koje ljude koči da žive financijsko obilje, zabluda da novac ne ide zajedno s duhovnošću.

Ne ide onima koji misle da je važnije imati ili da se u imati krije sreća. Put je obrnut. Prvo se treba naučiti biti sretan bez novaca, pa s novcem možeš biti još sretniji. Ali ako si nesretan, nećeš biti sretan ni s novcem. To je poanta knjige! – Ana Bučević na svom Facebook profilu.

Novu knjigu Ane Bučević možete naručiti na web shop-u Ana Bučević, a ovog petka knjiga dolazi i u knjižaru Školska knjiga (Ignacia Henckea 1b, Rijeka), dok je trenutno možete naručiti u pretprodaji na podrska@skolskaknjiga.hr.

Pratite Anu na njezinom Youtube kanalu i Facebok stranici.

Foto: Ana Bučević

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE