ZTC

Grana medicine koja se bavi starenjem organizma i mjerama usporavanja tog procesa naziva se antiaging medicina i danas je sve traženija u cijelom svijetu. Razgovarali smo s Vivian Jurković i Danielom Gračan o tom sve popularnijem trendu.

Osnivačica i vlasnica dentalne klinike te estetskog centra, Vivian Jurković se, nakon diplome iz dentalne medicine Medicinskog fakulteta 1999. godine, usavršavala na raznim obukama, seminarima i kongresima u Hrvatskoj i u inozemstvu na području estetske i facijalne stomatologije, pedodoncije i facijalne estetike. 2010.godine stječe I svjedodžbu o obuci dr. Boba Khanna za facijalnu estetiku, a zanimanje za antiage medicinu je pokreće dok sa velikom strašću priča o svakom segmentu svog posla i radu s ljudima.

O anti aging medicini, uz Vivian, iskreno progovara i Daniela Gračan, uspješna poslovna žena i majka tri kćeri otkrila nam je pribojava li se starenja, kako reagira kad kćeri žele promjene te je li otvorena za novitete anti aging medicine.

Brojne žene danas imaju mnoge dileme, strahove i zablude u vezi tretmana pomlađivanja, na što pripaziti, kako im pristupiti te kada je pravo vrijeme za prve intervencije saznajte u novoj emisiji! Domaćin emisije je riječki Porsche Inter Auto, make up i frizuru voditeljice potpisuje studio ljepote Anais Viškovo.

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar